Moderátor: stan
Ale to nevadí, já na Tebe počkám až dojdeš z práceVencaZE píše:Jsi opravdu lidumil. Ještě že jsem v sobotu v práci
.
jj stoji je fakt nadhernejVencaZE píše:Tak jsme se byli podívat už v pátek a udělali jsme Lubošovi přepadovku. Auto stálo 14 dní a i přes slabší baterii motor chytil a šel jako hodinky. Rám je skutečně bez koroze a karoserie jen místy povrchově. Nějaká práce tedy na autě je, ale nic zásadního. Marně jsem hledal uzávěrku mezinápravy bo jsem nevěděl že rozvodovka Borg Warner má visko spojku.
Kdyby jsme tak nebojovali s drobnýma a neměli rozestavěnýho Defíka, už by byl RRC náš, fakt za to stojí.
nebude to skoda takove pekne auto rozebratLuboš M. píše:Tak Range je závazně zadán pro Matoo-a. ...jen doufám že si ho odvezeš dřív než dodělám Gčko a Defíka, protože pak přijde na řadu a jsem schopen ho za dva dny celého rozebrat
....a zrenovovat k obrazu svémuPist píše:nebude to skoda takove pekne auto rozebratLuboš M. píše:Tak Range je závazně zadán pro Matoo-a. ...jen doufám že si ho odvezeš dřív než dodělám Gčko a Defíka, protože pak přijde na řadu a jsem schopen ho za dva dny celého rozebrat
MATA píše:Ahoj Luboši, díky za čas strávenej se mnou při běhání kolem aut. Obě jsou nádherný! Hlavně teda pickupTenhle Range je určitě pěknej kousek pro člověka, přesněji řečeno Landroveristu
který ví co chce. Pro mě zůstává jedním z nejpěknějších offroadů co se vzhledu týče, ale jízdním projevem mi uplně nesednul. Dneska jsem po zkušební jízdě upřednostnil LC80. Ahoj někdy na nějaký off akci !
Ono ten dvoupalcovej podvozek a pneu 235/85 té stabilitě prostě moc nepřidá ale aspoň to trochu vypadá,ne?VencaZE píše:Na jízdní projev by stačilo vyměnit silentbloky v ramenech, žádná velká věda.
A udělal jsi dobře, jsem rád, že jsi si tohoto RRC nekoupil...MATA píše:Ahoj Luboši, díky za čas strávenej se mnou při běhání kolem aut. Obě jsou nádherný! Hlavně teda pickupTenhle Range je určitě pěknej kousek pro člověka, přesněji řečeno Landroveristu
který ví co chce. Pro mě zůstává jedním z nejpěknějších offroadů co se vzhledu týče, ale jízdním projevem mi uplně nesednul. Dneska jsem po zkušební jízdě upřednostnil LC80. Ahoj někdy na nějaký off akci !
musim jen s patrikem souhlasim Mam tez Land Rover Range Rover Classic 1993 prvoz Leden 1994. a mam tam motor 200 TDI uplne puvodni a ma 300 000 tis/km origo turbu vstriky atd!!!!!! je to stara dobra klasika!!! takze koupi jen doporucujieliott píše:a vůbec celý motor vydrží klidně 400 000 km.MATA píše:
landy heaven Mára píše:copa to je za rok 1995? ma to uplne jiny interier nez mam ja
Je krásný a je tu nějak dlouholumberjack píše:Ach jo, já bych ho chtěl i když to nejni dvoudveřák. I ty prachy bych sehnal, ale proč by mě měl stát před barákem, protože do lesa bych ho nebral.... a já nikam jinam už nejezdim...
edit: teda ty defendří kola mu vůbec neslušeji a zvedlejší taky nevypadá o tolik lípTohle auto je o něčem jimym přeci...