Ja taky nebyl v Cancunu ale pod Cancunem, tedy spise pod Puerto Aventuras a vlasne ani nevim kde, bo dole to nejde poznatparamount2 píše:tsss.....Cancún....to nejni pravý Mexico....![]()
![]()

Moderátor: stan
Ja taky nebyl v Cancunu ale pod Cancunem, tedy spise pod Puerto Aventuras a vlasne ani nevim kde, bo dole to nejde poznatparamount2 píše:tsss.....Cancún....to nejni pravý Mexico....![]()
![]()
Zanzibare, ale ono v těch teplých krajích není špatně co? Jak bylo?Zanzibar píše:Já už si na toho naše Gobeyho a jeho neustálé cesty začínám zvykatNaštěstí, když potřebuji využít jeho služeb, bývá náhodou v ČR ! Dokonce přijel za mnou do kanceláře jednou rovnou z letiště
Jen jestli ty krásné fotky, krásných slečen ocení i paní doktorová
Zanzibare, ale ono v těch teplých krajích není špatně co? Jak bylo?Gobey píše:Zanzibar píše:Já už si na toho naše Gobeyho a jeho neustálé cesty začínám zvykatNaštěstí, když potřebuji využít jeho služeb, bývá náhodou v ČR ! Dokonce přijel za mnou do kanceláře jednou rovnou z letiště
Jen jestli ty krásné fotky, krásných slečen ocení i paní doktorová
Nechápu, jak to funguje, osmiválec se šesti pístyGobey píše:Jeste sklo
Asi to bude stejná technologie jeko u nákladáků.Zanzibar píše:Nechápu, jak to funguje, osmiválec se šesti pístyGobey píše:Jeste skloAsi to pak míň žere, ne ?
Z jednoho, osmý není, ale sedmý jsem našelGobey píše: ze dvou pistu bude popelnicek pane rediteli
To je dobrý, tak když si dám do svý naftový P38smičky místo předního a zadního popelníčku písty, tak budu mít taky osmiválecGobey píše: ze dvou pistu bude popelnicek