Ahoj na čepy, poloosy, ložiska, tlumiče atd. se mrknu sám ale co je kolem motoru a převodovky rozvodovky na to potrebuji servis.
Tak doufám že to dopadne dobře. Počítám že v létě o prázdninách budu šťastný majitel.
jake disco vybrat
Moderátor: stan
- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback
Re: jake disco vybrat
Si spíš myslím, že budeš nešťastný majitelTomanus píše:budu šťastný majitel.

No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
no pokud jsi "od přírody" manuálně zručný tak bych se toho nebál a bude to OK ,i na ten motor i převod. atd. se časem zapracuješ. 90% všech . automechaniků v servisech jsou neskutečný čunata ,který vůbec neumí nic opravit jen vyměnit a ještě to přitom více či měně zkurví. Správní Landravráci si musí umět sami opravit svoje auto ,to je základ přežití a nejen někde v poušti
. To vždy bylo, je a doufám, že bude. a pokud to někdo nechce akceptovat ,tak necht si raději pořídí něco jiného. 

ten co zde způsobil paniku
-
- tel.: 775392424
- auto: Disco I, Bmw e46 325
Pánové tak mi pěkně dáváte. Asi z vás budu šedivý. Tak že většina z vás od pondělí do pátku jezdí a přes sobotu a neděli pod tím krasavcem ležíte či co.
Asi na tom něco bude když se říká Japonec nakonec. Za 4roky jsem měl jednu poruchu a to vylomený zub na zadnim difu. Měnil jsem zadní ložiska, kotouče a pár blbustek. Ale co se dá dělat když ta discoška je tak krásná holka a to už po ni deset let pokukuji.

Asi na tom něco bude když se říká Japonec nakonec. Za 4roky jsem měl jednu poruchu a to vylomený zub na zadnim difu. Měnil jsem zadní ložiska, kotouče a pár blbustek. Ale co se dá dělat když ta discoška je tak krásná holka a to už po ni deset let pokukuji.