Díky, Petr
Zdravím všechny, a chtěl jsem se optat, zda se někomu doma neválí Hi Lift, který nepoužívá. Pokud by byl i s nástavcem na Defiho, bylo by to zcela úžasné. Za případné nabídky všem děkuji. Petr
Moderátor: stan
Jeden se mi tady válí. Jestli je ale s nástavcem, to nevím. Koupil jsem jej od Karla Slámy asi před 4 lety a nikdy nepoužil. 1500,-. Červenej. Výrobce nevím. Kde se pro něj zastavit asi víš, co?Petr Corwin píše:Zdravím všechny, a chtěl jsem se optat, zda se někomu doma neválí Hi Lift, který nepoužívá. Pokud by byl i s nástavcem na Defiho, bylo by to zcela úžasné. Za případné nabídky všem děkuji. Petr
cyril píše:Jeden se mi tady válí. Jestli je ale s nástavcem, to nevím. Koupil jsem jej od Karla Slámy asi před 4 lety a nikdy nepoužil. 1500,-. Červenej. Výrobce nevím. Kde se pro něj zastavit asi víš, co?Petr Corwin píše:Zdravím všechny, a chtěl jsem se optat, zda se někomu doma neválí Hi Lift, který nepoužívá. Pokud by byl i s nástavcem na Defiho, bylo by to zcela úžasné. Za případné nabídky všem děkuji. Petr
cyril píše:Jo. Stav se.