Prosim o radu,
Land Rover Defender 90 rok 1992
Dnes jsem couval s autotransporterem s autem, proto jsem dal Defendera do Nizkeho Prevodu Diffu.
Couval jsem v nizkem diffu - vse bez problemu a po chvilce bez zadneho podezreleho zvuku nebo naznaku mi Defender zhasl.
Pri pokusu znovu nastartovat - SPOJKA byla a stale je neseslapnutelna - kompletne tuha a zvednuta.
PLUS nemohu se vubec dostat ze ZPATECKY ani z NIZKEHO DIFFU, jakkoli tlacim a snazim se pakou pohnout a nemohu tedy ani nastartovat a nikam ani odtahnout - je ve ZPATECCE.
Jakekoli poci si velice vazim, dekuji
Kieran
Hi,
I've a 1992Land Rover Defender 90
I was reversing today with a car transport-trailer with a car on it so I put the vehicle in Low. Doing the job fine and suddenly cut out with no noise just stop running. Went to restart but Clutch Pedal was full up but rock hard like a brake pedal. I can't get it out of reverse the matter how hard I pull and push the gear stick nor can I get it out of low gear. So I can't start nor move the defender.
Any help much appreciated,
Kieran
Neseslapnutelna spojka/Hard Clutch v Nizkem Diff a Zpatecc
- VencaZE
- tel.: 602 550 993
- auto: 110HT, S2A 88, G66
- Kontaktovat uživatele:
Re: Neseslapnutelna spojka/Hard Clutch v Nizkem Diff a Zpate
Máš něco se spojkou. Ložisko, vypínací páka, nevím.
Převodovka je napružená protože podvalník brzdil nejspíš nájezdovou brzdou. Proto nemůžeš vyřadit.
Zvedni některé kolo, nebo celou napravu, aby se uvolnilo napětí v převodech. Pak budeš moci vyřadit a nechat to odtahnout.
Převodovka je napružená protože podvalník brzdil nejspíš nájezdovou brzdou. Proto nemůžeš vyřadit.
Zvedni některé kolo, nebo celou napravu, aby se uvolnilo napětí v převodech. Pak budeš moci vyřadit a nechat to odtahnout.
Urbanovi Pneu&Cars- Servis Land Rover, diagnostika, autoelektro, pneuservis a jiné.. urbanovipneucars@email.cz
WWW: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 12&t=26864
Proč bychom se dřeli, když můžeme spálit trochu nafty. OK1LRD
JJ, možná vypadla vypínací tyčka. Co je to sakra za offroudisty, že si neporadí se základní věcí ? Vem za páku, tlač lehce do neutrálu a druhou rukou krátce pootoč při tom startérem. Jak se auto zhoupne převody se uvolní a páka se posune
No road? No problem...
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince
- VencaZE
- tel.: 602 550 993
- auto: 110HT, S2A 88, G66
- Kontaktovat uživatele:
Jestli nemá blokaci startu při zařazeným převodu, ale to jen hádam.
Spíš si dovedu představit že pro někoho kdo s tím nemá zkušenosti je zhoupnutí přes starter a zaroveň vyřazení, cesta jak ještě něco zničit.
Spíš si dovedu představit že pro někoho kdo s tím nemá zkušenosti je zhoupnutí přes starter a zaroveň vyřazení, cesta jak ještě něco zničit.
Urbanovi Pneu&Cars- Servis Land Rover, diagnostika, autoelektro, pneuservis a jiné.. urbanovipneucars@email.cz
Dekuji za doporuceni, odpojim valnik s Autem a zvednu defendera.
Jeste jednu otazku, co je zminena a kde je - vypinaci tycka. Jsme novici - Defendera vlastnime Jen mesic a Uz Jsme museli Hodne opravit. Jsem zena - Nemam mechanickou terminologii + vse prekladam do anglictiny pro Kierana. Dekuji
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Doporucuju kouknout po webu po RAVE - je to originál LR servisní příručka s fůrou obrázků. A navíc je to anglicky.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Moc dekuji, Uz Jsme odpojili valnik, uvolnilo se Trakce. Landy nastartoval, ale spojkovy pedal je stale totalne tvrdy a nahore. K. Zkontroloval tyc je OK, ted zkusi spojkovou kapalinu u prevodovky. Dily za tu Webovku.