Mno, nechtěl jsem tu vířit emoce a navíc nevidím nic slušného na tom cpát tohle někomu do inzerce (zdejší pravidla tuto formu prodeje nezakazují - a jak by také mohla, když se zde v klidu nabízí neoriginální díly, okopčené nárazníky a pod. - to vaší morálce nevadí?), ale když jinak nedáte ...
Jak jistě víte, skoro vše dnes majetkově patří Číňanům a Indům. Takže už neplatí, že jen koupí něčeho levného podporujete Asiaty a i rádoby značky už jim majetkově patří (ať skrytě či přímo). Navíc dnes se ve stejné fabrice vyrábí ty vaše ,,originály" i ty mé neoriginály
Já jsem zde rovnou v inzerci upozornil, že se nejedná o originál, takže jsem na nikoho nehrál levou a každý kdo se optal, dostal pravdivou odpověď (i když chlapi vám to asi nepotvrdí

). Na druhou stranu, ty nože jsou kvalitní a jejich prodejem si neudělám ostudu a ne nebojte se, nemám to na extra kšefty. Jen prostě objednám 1-4 kousky nožů typu, který se mi líbí. S tím, že některé si nechám, něco si obvykle vezmou kamarádi, něco dám jako dárek a něco pustím dál formou prodeje.
Jediné čeho jste dosáhli je to, že se mne lidi ptají skrytě, aby jste je náhodou neosočili. Raděj se doma podívejte, co sami kde máte neoriginálního a jste s tím spokojení, neb za dobrej peníz vám to nadělá spoustu služby.
A když už jste mi to tak pěkně posunuli nahoru a nenechali to zapadat prachem, měl bych zde jeden kousek GTC za 380,- + pošta. Původně jsem ho objednal pro sebe, ale je větší než to ,,zettéčko" a těžší do kapsy (na druhou stranu do auta to není problém).
Celková délka - 207 mm
Čepel - 90 mm, materiál: 440C
Váha - 160 g