Zvysenie dosahu dialkoveho ovladania pre Defender
Moderátor: Acon
Zvysenie dosahu dialkoveho ovladania pre Defender
Ak by to niekoho zaujimalo tak sa to da celkom sikovne
. Samozrejme chce to nereptat na original alarm teda mat ho OK a sikovne mrnave rucicky.
Pouzit k tomu toto http://www.jabloshop.cz/an-07-samolepic ... ro-433-mhz" onclick="window.open(this.href);return false; a vysledok stoji za to.
Pracicka na 20min.
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
- forester
- tel.: +421 905 979 273
- auto: DI300Tdi ARO 240
Re: Zvysenie dosahu dialkoveho ovladania pre Defender
Ty Dano! Zboží nenelezeno!
Odoslané z môjho PMP7100D3G pomocou Tapatalk 4 Beta
Odoslané z môjho PMP7100D3G pomocou Tapatalk 4 Beta
V jednoduchosti je krása.
- marcel
- tel.: 0915 833178
- auto: DISCOVERY I
predpokladám,že toto
http://www.rojka-alarm.cz/an-07-jablotr ... ni-antena/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.rojka-alarm.cz/an-07-jablotr ... ni-antena/" onclick="window.open(this.href);return false;
... ano totomarcel píše:predpokladám,že toto
- Hubert
- tel.: 724878985
- auto: D1 300 TDI, D3 TDV8
- Kontaktovat uživatele:
Jeden drát přímo na anténu nebo místo anténky a druhý (stínění) na (-) kostru? Je možná ten koax ještě nastavit nebo už je na maximální délku?
Land Rover Discovery 300 Tdi, AUT, ABS, TC, +2", Front TrueTrack, Rear 100%ARB, D3 swap TDV8 3.6
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
... je potrebne nahradit stavajuci kusok dratu. Vedlajsi neosadeny PIN v konektore je kostra.Hubert píše:Jeden drát přímo na anténu nebo místo anténky a druhý (stínění) na (-) kostru? Je možná ten koax ještě nastavit nebo už je na maximální délku?
Vybrat PINy z konektora na antenke Jablotron. Stredny vodic odstrihnut a nacinovat na PIN kde bol ten kusok dratu v original konektore (teda odstrihnut povodnu antenku). Pliesok teda PIN tienenia vsunut do volneho miesta v original konektore.
Supr, Dano zase nezklamal
kde že se nachází ta stávajívcí anténa (konektor)?
- BAGETKA
- tel.: 605534420
- auto: Disko 1
- Kontaktovat uživatele:
prosim te a jak je mozny ze ti to funguje kdyz ta lepici ma 448 a dalkove ovladani v LR je 433 mhz?????
Disko 1- 2,5TDi - ve predu 5" vzadu 7" pneu 265/75/16 BFG AT +priprava pro navijak
... to je uplne jedno je to furt lepsie jak ten kusok dratu. Na samotnej antene je napisane 434MHz, na niektorych strankach 448MHz na dalsich zas 433MHz a na niektorych 430-470-MHzBAGETKA píše:prosim te a jak je mozny ze ti to funguje kdyz ta lepici ma 448 a dalkove ovladani v LR je 433 mhz?????
http://www.sezam.cz/433-mhz/i846-jablot ... do-ja-63kr" onclick="window.open(this.href);return false;
http://e-shop.jablotron.sk/index.php?zo ... egorie=128" onclick="window.open(this.href);return false;
-
MadTom
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Hlavně to nelepte na kus plechu, ale co možná od nejdál od železa a svazků drátů. Zrovna jsme to probírali s Hubertem a do Disco1 se mi jako nejlepší místo jeví nalepit to zevnitř do kapličky co je nad budíkama. Všude jinde to bude vždy pouze malej kousek od něčeho železnýho.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Pěkně prosím kam zapojit tu anténu? Koukám do toho jak husa do flašky a nevidím to. 
Deformační zóna Defendera je vozidlo stojící před ním.
- Hubert
- tel.: 724878985
- auto: D1 300 TDI, D3 TDV8
- Kontaktovat uživatele:
U Def 300 Tdi je to C061-26
Zakrouškovaná je anténa a stínění koaxu je pin hned na ním (C061-13).
Zakrouškovaná je anténa a stínění koaxu je pin hned na ním (C061-13).
Land Rover Discovery 300 Tdi, AUT, ABS, TC, +2", Front TrueTrack, Rear 100%ARB, D3 swap TDV8 3.6
Dosah se zvýšil z 1m na 30m. Předtím to občas nešlo ani u pravé strany auta