náhradní klíč, dálka, kod ECU
náhradní klíč, dálka, kod ECU
Hledal jsem, snažil jsme se, ale asi málo nebo nevím. Poradí mi někdo?
S autem jsme dostali jen jeden klíč a klíčenku, ve které je chip k imobilizéru a ovládání obvodového alarmu. Chtěl bych nechat přidělat další klíč a drouhou klíčenku. Klíč mi snad někde vyříznou, snad najdu nějaký shop v Praze, kde budou mít správný profil. Ale jak na druhou klíčenku nevím. Poradí mi někdo, kde ji objednat a jak spárovat? Dá se to spárování udělat samodomo?
No a další problém je se čtyřmístným bezpečnostním kodem, kterým se auto odblokuje v případě ztráty klíčenky. V papírech auta bohužel žádný nebyl. Lze ho zjistit - získat?
Celá situace je dosti pitomá, protože v případě ztráty jedinné klíčenky by auto bylo na odtah.
Děkuji za rady
S autem jsme dostali jen jeden klíč a klíčenku, ve které je chip k imobilizéru a ovládání obvodového alarmu. Chtěl bych nechat přidělat další klíč a drouhou klíčenku. Klíč mi snad někde vyříznou, snad najdu nějaký shop v Praze, kde budou mít správný profil. Ale jak na druhou klíčenku nevím. Poradí mi někdo, kde ji objednat a jak spárovat? Dá se to spárování udělat samodomo?
No a další problém je se čtyřmístným bezpečnostním kodem, kterým se auto odblokuje v případě ztráty klíčenky. V papírech auta bohužel žádný nebyl. Lze ho zjistit - získat?
Celá situace je dosti pitomá, protože v případě ztráty jedinné klíčenky by auto bylo na odtah.
Děkuji za rady
def. 110STW Td5, rv 2006
Re: náhradní klíč, dálka, kod ECU
ten stvormiestny kod by aj mna zaujimal..kupil som Disco 2 Td5, sice s dvoma klucami ale bez kodu. je mozne tento kod precitat z BCU cez nanocom?
Naposledy upravil(a) petmic dne 15 říj 2012 19:23, celkem upraveno 1 x.
if it ain't broke, don't fix it
Sparovat novy kluc s imobilizerom v aute sa da iba cez obd diagnostiku - nanocom.koudak píše:Dá se to spárování udělat samodomo?
if it ain't broke, don't fix it
- lumberjack
- tel.: 732 808 469
- auto: Defender TD5 110 HT
Koupil jsem defendera taky jen s jednim klíčem. Imobilizer navíc jsem dostal od Eliotta, klíč bohužel nenašel. Koupíš v pohodě, vybrousil mi to normálně klíčník u nás. Jinak imobilizer Eliott naprogramoval "teď". Problém to určitě žádnej nejni, pokud se obrátíš na lidi co znaji... V mém případě Eliott
Já mám z dneška takovouhle zkušenost http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... 2&start=40" onclick="window.open(this.href);return false;petmic píše:Sparovat novy kluc s imobilizerom v aute sa da iba cez obd diagnostiku - nanocom.koudak píše:Dá se to spárování udělat samodomo?
Pán mě ukazoval něco jako diagnostiku která mu ten kód vyčte a druhá naučí klíče.
http://www.zamecky.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Defender a Discovery 2 mají různé řídící jednotky, které se starají o imobilizér. U Disco 2 se musí do řídící jednotky BCU naklepat kód co je uvnitř klíčku - na nálepce, nebo u nového klíčku na štítku s čárovým kódem. A potom se to spáruje dohromady.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Jezdím skoro každý týden do Prahy, tak není problém se někde potkat. Nové dálkové ovladače i nevybroušené klíče mám skladem, tak to můžu vzít sebou, ovladače naprogramovat a klíč si pak necháš vybrousit. Můžu i vyřadit imobilizér, aby nepřipravil nepříjemné překvapení v nejnevhodnější dobu (dokáže se někdy sám zablokovat).
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
Fakt se dokáže sám zablokovat? Nedávno jsem koupil další ovladač...Je tedy lepší ho vyřadit?
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
horsik píše:Fakt se dokáže sám zablokovat? Nedávno jsem koupil další ovladač...Je tedy lepší ho vyřadit?
Cca jednou za půl roku to řešíme, vyřazení je jistota.
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
2 eliot: Předpokládám, že k naprogramování ovladače je nutné mít u sebe auto. Nebo to jde i bez auta, pokud bys měl k dispozici tu mojí dálku? Ptám se proto, že o víkendu pojedu za rodičema do Budějc.
BTW a co cena? Musím na to připravit šéfa (je to škudlil).
BTW a co cena? Musím na to připravit šéfa (je to škudlil).
def. 110STW Td5, rv 2006
Ok někdy se dohodneme musím nejdřív vyměnit oleje a vychytat nějaký ty mouchy abych moh jezdit mám Td5 teprv 6tý den teprv si na sebe zvykámeeliott píše:Jezdím skoro každý týden do Prahy, tak není problém se někde potkat. Nové dálkové ovladače i nevybroušené klíče mám skladem, tak to můžu vzít sebou, ovladače naprogramovat a klíč si pak necháš vybrousit. Můžu i vyřadit imobilizér, aby nepřipravil nepříjemné překvapení v nejnevhodnější dobu (dokáže se někdy sám zablokovat).

A jaká je cena jak už se ptal kolega ?
Tak s autem jsem dnes jel dál poprvé a sžívám se s ním také. Poprvé offroad a bomba. Co mě ale dorazilo byl fakt, že po nastartování můžu vytáhnout klíček ze zapalování a auto v klídku jede dál...
Je to normální? Tohle jsem u žádnýho auta ještě neviděl

Je to normální? Tohle jsem u žádnýho auta ještě neviděl

def. 110STW Td5, rv 2006
Téměř po roce oživím téma. Jak jsme předpokládal, tak šéf si jel po svém. Teď jsem postaven před následující problém.
Máme vyřezaný klíč, ale potřebobval bych no něj chip a pak to celé spárovat s řídící jednotkou. => Dá se do klíčku pořídit jen chip, bez nutnosti mít klíčenku, a následně spárovat s řídící jednotkou?
Máme vyřezaný klíč, ale potřebobval bych no něj chip a pak to celé spárovat s řídící jednotkou. => Dá se do klíčku pořídit jen chip, bez nutnosti mít klíčenku, a následně spárovat s řídící jednotkou?
def. 110STW Td5, rv 2006