Smazat prosím...díky
Moderátor: stan
-
Smazat prosím...díky
Prodal bych D2 s nefunkčním automatem - 1999, 262 tis km, 7 míst, modrá metalíza, kůže, Harman Kardon, bez měchů, na nových zadních pružinách, funkční klima, sedadla v elektrice, vyhřívané čelní sklo,nové čidlo otáček motoru, platná STK, drobné kosmetické vady ...eventuelně vyměním za něco 4x4. Cenu nabídněte. Dík jandvorak@email.cz, 775 290 288
Naposledy upravil(a) Jan Dvořák dne 19 črc 2013 09:07, celkem upraveno 1 x.
- Michell Disco
- tel.: 777228165
- auto: LR Disco 300 tdi
Re: D2 s lehlým automatem
Tak automat to nedal nakonec jo?! To je škoda...
jinak auto jsem zcela nezávisle viděl zespodu když bylo v servisu (byl jsem tam se služebním) a jak z venku tak i zespoda je v slušném stavu,žádná pastička.
jinak auto jsem zcela nezávisle viděl zespodu když bylo v servisu (byl jsem tam se služebním) a jak z venku tak i zespoda je v slušném stavu,žádná pastička.
http://www.offroad-krkonose.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
,,Landrover buď miluješ,nebo nesnášíš,nic mezi tím neexistuje"
,,Landrover buď miluješ,nebo nesnášíš,nic mezi tím neexistuje"
-
- tel.: 736769704
- auto: Discovery TD5,F2
25000kč
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
Drazi se na offroadforu a ja nahodil 40.
http://www.offroadforum.cz/viewtopic.php?f=20&t=74142" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.offroadforum.cz/viewtopic.php?f=20&t=74142" onclick="window.open(this.href);return false;
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Já teda nahodil 42.000,-.
Mám totiž převodovku.....

-
- tel.: 736769704
- auto: Discovery TD5,F2
Se netlem,aby to nebylo považováno za doping.cyril píše:Já teda nahodil 42.000,-.
-
Děkuji za nabídky, ale přeci jen uletět za třičtvrtě roku cca 55 - 60 tisíc se mi jeví trochu moc
Takže to vypadá, že auto asi rozebereme a budeme se ho snažit z větší části rozprodat na díly...jinak řečeno, práci to sice nějakou dá, ale pokud se dostanu na nějakejch 60 tisíc, budu spokojenej...no spokojenej vlastně nebudu nikdy, to nemám v povaze, ale budu aspoň moci přemýšlet, co za střep si zase dovezu k baráku. Takže asi tak....H.

- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
Ok, hodne stesti, takze zaciname kuchat? V tom pripade vymysli, co bys chtel za kompletni klimu, kdybys ji z toho vykuchal nebo, kdybych ji z toho kuchal sam. To jen tak predbezne - sileny napad.
Nebo seber Cyrilovi ten jeho automat...?
Nebo seber Cyrilovi ten jeho automat...?
-
Jo, s Cyrilem jsme už obchodovali - má od nás postel - pamatuješ ? 

- cyril
Jasně, že si to pamatuju. Postel mám v bytě na firmě pořád! Z Hořic!Jan Dvořák píše:Jo, s Cyrilem jsme už obchodovali - má od nás postel - pamatuješ ?

S tím autem to z tvého pohledu chápu. Teda z toho psychologického. Radši obětuješ desítky hodin práce při rozdělávání a přenášení dílů, než si jednorázově odepsat pade. Držím palce ať se ti to podaří. Já těch 42.000,- nabídl pro jistotu, kdybys na tu demolici neměl nervy. Pokud bys chtěl převodovku, já ji před časem nabízel za 25.000,-. Jestli chceš, tak si za 20.000,- přijeď. Dám ti to včetně měniče. Ten se tady taky někde válí. Kupoval jsem to v dobách, když jsem ještě jezdil s D2 od Kuby38. Nikdy jsem ji do ničeho nenamontoval. Jenom jsme z toho oddělali přídavku. A u ty stejně nepotřebuješ.
Cyril.
- tomáš štěpnička
Jan Dvořák píše:Děkuji za nabídky, ale přeci jen uletět za třičtvrtě roku cca 55 - 60 tisíc se mi jeví trochu mocTakže to vypadá, že auto asi rozebereme a budeme se ho snažit z větší části rozprodat na díly...jinak řečeno, práci to sice nějakou dá, ale pokud se dostanu na nějakejch 60 tisíc, budu spokojenej...no spokojenej vlastně nebudu nikdy, to nemám v povaze, ale budu aspoň moci přemýšlet, co za střep si zase dovezu k baráku. Takže asi tak....H.
tak to je smutný

- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
a nie je škoda, rozpredať ho kvôli prevodovke? Ja som repasovanú prevodovku kúpil za 480€ + moja stará. Síce som ju musel reklamovať, ale odvtedy jazdí OK. Aj cena od Ashcroftu je podľa mňa OK
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
Jan Dvořák píše:Děkuji za nabídky, ale přeci jen uletět za třičtvrtě roku cca 55 - 60 tisíc se mi jeví trochu mocTakže to vypadá, že auto asi rozebereme a budeme se ho snažit z větší části rozprodat na díly...jinak řečeno, práci to sice nějakou dá, ale pokud se dostanu na nějakejch 60 tisíc, budu spokojenej...no spokojenej vlastně nebudu nikdy, to nemám v povaze, ale budu aspoň moci přemýšlet, co za střep si zase dovezu k baráku. Takže asi tak....H.

No road? No problem...
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince
-
[
a proč tam nehodíš převodovku, boha jeho?? Pojízdná DII za kilo v klidu, když nespěchá tak i víc[/quote]
No, bůh s tím nic společnýho nemá...já už na to prostě nemám rezervu v rozpočtu, to je celý. Takže tak jak stojí ( a prvních šest kilometrů i normálně jede, než přestane táhnout do kopce a zastaví ) je za 55 tis.

No, bůh s tím nic společnýho nemá...já už na to prostě nemám rezervu v rozpočtu, to je celý. Takže tak jak stojí ( a prvních šest kilometrů i normálně jede, než přestane táhnout do kopce a zastaví ) je za 55 tis.
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Ahoj,
A nechceš mého Golfa IV 4motion variant?
Není to žádný krasavec, ale funkci plní. Má pár vad, ale jezdit se s ním dá tak jak to je.
Možná ho i znáš.
K
A nechceš mého Golfa IV 4motion variant?
Není to žádný krasavec, ale funkci plní. Má pár vad, ale jezdit se s ním dá tak jak to je.

Možná ho i znáš.
K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
Ty jo já snad vezmu vlečnou tyč a jedu pro něj
...dyť je pěknej jinak...
...vlastně dej vědět kdy a já pro něj sjezdu
...dyť je pěknej jinak...
...vlastně dej vědět kdy a já pro něj sjezdu

Naposledy upravil(a) Kraky dne 15 črc 2013 17:08, celkem upraveno 3 x.
- cyril
Doufám, že to nebude znít jako neomalenost....ale fakt nestíhám a vlastní vlek nemám. Kdyby jsi na to auto nenašel zájemce, nutně potřeboval místo, peníze, nebo já nevím co....tak bych ho, pokud mi jej hodíš do Prostějova vzal. Kdybys o tom přemýšlel, tak mi můžeš zavolat. Telefon mám v avataru.Jan Dvořák píše:No, bůh s tím nic společnýho nemá...já už na to prostě nemám rezervu v rozpočtu, to je celý. Takže tak jak stojí ( a prvních šest kilometrů i normálně jede, než přestane táhnout do kopce a zastaví ) je za 55 tis.
Díky Cyril.
dava píše:[a proč tam nehodíš převodovku, boha jeho?? Pojízdná DII za kilo v klidu, když nespěchá tak i víc
Jan Dvořák píše:[No, bůh s tím nic společnýho nemá...já už na to prostě nemám rezervu v rozpočtu, to je celý. Takže tak jak stojí ( a prvních šest kilometrů i normálně jede, než přestane táhnout do kopce a zastaví ) je za 55 tis.
No vidíš, takže je to nakonec jen měnič .... Fungl HD stojí dvacet, ale u vrakárníků bude
No road? No problem...
-
Takže zatím do pátku zamluveno. H.
-
...pokud bych se sdílel na Facebooku, tak bych si právě musel změnit v profilu informaci o vlastnictví LR Discovery II na PRODÁNO. Jelikož nic takového nemám, píšu to sem. H.