Disco mi zachránilo život

Všeobecné rady a informace

Moderátor: Acon

Zpráva
Autor
MOPADŽI
auto: Def,Def a Def+Disco
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od MOPADŽI » 18 úno 2008 17:57

Svého času jsem na JAWĚ 50 Mustang, žažil také dost krkolomných srážek a poho :lol: :lol: :lol: Je ale pravda, že po pár letech se v Defíkovi cítím bezpečněji :Pohoda: Je to ale i hustotou provozu na silnicích cca před 20lety a dnes a také rozumovou vyspělostí řidičů motorek, jak píše low :lol: :lol: :lol:
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu

motohanz
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od motohanz » 18 úno 2008 19:22

low píše:jo. myslim si, ze motorka je bezpecna. vis, ono zalezi na spouste ostatnich faktoru, ale mne proste sere, kdyz nekdo napise podobnou blbost, jsa masirovan TV nova. ono vubec rict, ze motorka je nebezpecna je hloupost zejo. motorek je spoooousta druhu. endura, choppery, cestovni, supersporty. vetsina lidi pokud se rekne motorka tak si predstavi magora co ho davali v tv nova na supersportu. pokud jedes na motorce, tak musis myslet za vsechny ostatni a mit respekt, pak si myslim, ze riziko zminimlaizujes. motorka treba daleko lepe brzdi nez auto, na manevrovani mas daleko vic prostoru na silnici. pokud budes jezdit na enduru po lese vyhlidkovou, tak ti vesmes zadne nebezpeci nehrozi. dalsi otazkou je naprioklad vhodne zvolene ochranne obleceni a doplnky. Mozna kdyby jsi rekl, ze jezdit na motorce mezi ceskejma bezohlednejma ridicema aut je pomerne nebezpecne tak bych nerekl jedine slovo, ale to pausalizovani mne proste vadi. low par desitek km na motorce najezdivsi
naprostej souhlas....jezdil jsem nekolik let na supersportu v tyhle dzungli i jsem zavodil, jezdil na okruhu a podobne...to co rika daniel je vec kterou rikaj rodice detem aby je nenapadlo chtit motorku a ty nam to rikas pak tady.... :wink:

p.s. na motorce jsi nikdy nejel v discu taky ne tak nesud dokud nezkusis...
MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz

DanielDesign

#63 Příspěvek od DanielDesign » 18 úno 2008 20:53

motohanz píše:
to co rika daniel je vec kterou rikaj rodice detem aby je nenapadlo chtit motorku a ty nam to rikas pak tady.... :wink:
Ale no tak. Já nehovorím, že nechoď, lebo sa budeš blázniť. Ale, že aj do teba niekto môže vraziť. Takže dúfam, že motorku nepovažuješ za bezpečnú. :shock: :roll:

motohanz
Kontaktovat uživatele:

#64 Příspěvek od motohanz » 18 úno 2008 20:59

pokud na motorce jedu ja tak ji povazuju za bezpecnou....dalsi faktory je vec uz jina....
MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz

discork
tel.: +421944435540
auto: Discovery 1 3,9 efi
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od discork » 19 úno 2008 08:32

motohanz píše:pokud na motorce jedu ja tak ji povazuju za bezpecnou....dalsi faktory je vec uz jina....

mozem len a len suhlasit.je to na vodicovi. 8) .
LR discovery D1 V8 3,9 EFI, lift ´5, CB,
+421944435540

Jarys

#66 Příspěvek od Jarys » 21 úno 2008 23:02

Máme tady na fóru kolegu co si v klidu jel sedmdesát po ulici a z vedlejší mu někdo vjel na bok motorky. Tedy skutečně nemohl nic dělat a teď radši jezdí v Defu. Ale jinak jsem taky fanda do motorek...
Disco mi zachránilo život

motohanz
Kontaktovat uživatele:

#67 Příspěvek od motohanz » 21 úno 2008 23:23

Jarys píše:Máme tady na fóru kolegu co si v klidu jel sedmdesát po ulici a z vedlejší mu někdo vjel na bok motorky. Tedy skutečně nemohl nic dělat a teď radši jezdí v Defu. Ale jinak jsem taky fanda do motorek...
no to uz jsou prave ty dalsi faktory.... :wink:

Odpovědět