Protože LEGENDAtomáš štěpnička píše:ale proč?
krátkej defíček
Moderátor: stan
Re: krátkej defíček
Nabízí méně prostoru, pohodlí, netopí, teče do něj, všude něco vrže a skřípe, je hranatej a můj nemá vzadu ani tapecírunk.tomáš štěpnička píše:já na to nespěchám ....
cena myslím reálná když vezmu že podvozek motor jsou stejný jako u Disco ...jen nabízí míň prostoru a pohodlí než disko který jdou za 60- 100 tis ,tak myslím že 80 za defa je celkem objektivní
Asi bych šel spíš do nějaký diskotéky za polovic kde propadneš sežranou podlahou a krásně uvidíš podběhama za jízdy jak se ti točí kola.
Nabízí kromě toho že je to ten Defender rozhodně méně koroze na karoserii.
- tomáš štěpnička
já myslím že co se týká koroze,tak si Def a Disco nemaj co vyčítat 
- tomáš štěpnička
mě to přijde vážně uplně jedno .....jestli se bude vyvařovat to a nebo to 
Je vidět, že jsi neměl ani to a ani to... potom bys mluvil jinak...
Country boy...
- tomáš štěpnička
mam RRC který má stejný skelet jako disco dá se říct....měl jsem ho celej rozebranej a vyvařoval . pod nějakým defem jsem taky ležel a radši budu vyvařovat u disca podlahu nebo podběh než u defa třeba dveře 
To já zase budu raději řešit dveře, bulkhead a šasi na Defovi, než na Discu obdobné šasi, přední a zadní podběhy, prahy, podlážky, podlahu v kufru, střechu nad sloupky a mraky dalších věcí co na sobě Disco má ocelové...
Country boy...
- tomáš štěpnička
popravdě mě ta koroze neva ani na jednoum...každé auto rezne
nicméně to co má disco kovové má aspoň nějakou pevnost na druhou stranu ....a to pro převrácení bouračce není uplně od věci
nicméně to co má disco kovové má aspoň nějakou pevnost na druhou stranu ....a to pro převrácení bouračce není uplně od věci