Btw: v koncernu VW je MR 2003 kalendářní rok 2002, u LR je to taktéž či jinak ?
Moderátor: stan
Nerikej, ze vyjimecne, kdyz ja 16P potkavam kazdej denHouse píše:
Pokud si dobře pamatuji z jednoho vlákna tak 16P je nějaká vyjímečně se vyskytující věc. A označení 20P se ke mě asi ještě nedoneslo...
To Elliot: Ja myslel, že facelift byl už ke konci 2002 ?!? Asi vadný zdroj informací...
Ne, nový modelový rok je zhruba poslední čtvrtletí stávajícího roku.House píše:A jsme všichni o něco chytřejší![]()
Btw: v koncernu VW je MR 2003 kalendářní rok 2002, u LR je to taktéž či jinak ?
Ve své podstatě je to vlastně asi jedno, dá se říct, že při poptávání dílů je směrodatné 10P a "to ostatní" protože, jestli jsem dobře vydedukoval, to " ostatní" je právě 15P v modifikacích pro různé trhy ( našel jsem tu taky nějaké 22P a pod. ). Nebo opět špatně a Patrik mě opraví ?!majkro píše:Nerikej, ze vyjimecne, kdyz ja 16P potkavam kazdej denHouse píše:
Pokud si dobře pamatuji z jednoho vlákna tak 16P je nějaká vyjímečně se vyskytující věc. A označení 20P se ke mě asi ještě nedoneslo...
To Elliot: Ja myslel, že facelift byl už ke konci 2002 ?!? Asi vadný zdroj informací...
to ostatní označení jsou motory dodané Land Roverem jako náhradní díl, ale tím se nemusíme zabývat, když se s tím setkáme, vždy jsou znaky, podle kterých se pozná, o jaký motor jde.House píše:Ve své podstatě je to vlastně asi jedno, dá se říct, že při poptávání dílů je směrodatné 10P a "to ostatní" protože, jestli jsem dobře vydedukoval, to " ostatní" je právě 15P v modifikacích pro různé trhy ( našel jsem tu taky nějaké 22P a pod. ). Nebo opět špatně a Patrik mě opraví ?!