Discovery 100x jinak
Moderátor: Miky_CZ
- Mahatma
- tel.: jedině Xperia Z1c
- auto: Disco 3
Re: Discovery 100x jinak
Tady něco z D3 soudku

- Kusto
- tel.: 602516325
- auto: D1 300 tdi
No takovou D3 můžu, paráda
A ještě pro mne novinka v podání D1 http://www.youtube.com/watch?feature=en ... Ym1TQ&NR=1" onclick="window.open(this.href);return false;

- Misto
- tel.: +421903996977
- auto: DI, DIII, Defender
Ja s takýmto názorom nemôžem súhlasiť, nehnevaj sasoson píše:Bez urazky Merline, ale o tom pisem: Bejvalka leštěnka D3, Bejvalka RR 4,4 V8, aktuální RRC 2 door "Pan Klobouk". Doteraz som mal v zivote vela aut a sklamali ma vzdy iba auta vyrobene po 1998. Napr: klasicka skodlivka 100, Trabant, Chevrolet Cavalier, Saab 99, Punto 1.1, Rover 214 Si a momentalne moja 200 TDI. Vsetko to su a boli auta s vela rokmi a kilometrami. Slapali az do posledneho vydychu a potom proste zomreli. S dnesnym autom sice fungujes, ale si furt v servise. Na sluzobne ucely som uzival ako vyhradny pouzivatel:Octavia II 1.9 PD, A6 2.0 PD, Golf V 1.4i, mozne aj nemozne HDi a podobne vylomeniny. Problem dnesnych aut je, ze sa nevyrabaju klasickym, ale extremne rychlym sposobom. Rovnakym sposobom su uzivane dnesnymi pouzivatelmi a chyba im klasicky sposob uvadzania do prevadzky ( zabehy a pod. ), automobilky dnes navalia mnoztvo penazi do vyvoja a este viac do vyvoja aby auto vydrzalo iba nejaky cas, aby proste predavali stale a aby boli furt v servise. Sorry za OT, ale ludia sa postupne vratia ku klasickym veciam sluziacim v kazdodennom zivote aj ked maju roky a km.

Podľa mňa veľa vecí takzvane zľudovelo a ľudia to stále rozprávajú ako boží zázrak. A s autami je to to isté. Keď som v roku 1997 kupoval Škodu 120, tak som za ňu zaplatil 100000 korún slovenských. V prepočte na € to bolo 3300 €. A v roku 1999 som dal za generálku motora takmer 40000 korún. Celkovo som do opráv tej škodovky dal skoro toľko ako stála. A to v nej nebola žiadna elektronika a podobne. To isté Favorit, či Land Rover Discovery I a Defender. Discošku som kúpil za 5000 € a opravy ma do dnešného dňa stáli oveľa viac ako kúpa.
Takže prepáč, ale moje súčasné BMW jazdí 5 rok takmer bez porúch a doteraz ma stálo menej na opravách ako všetky ostatné autá, čo som mal. Tiež máme v rodine Vectru, rok 2005 a okrem EGR ventilu a pokazeného centrálu sa nič nepokazilo. Zatiaľ. To je zasa môj názor.
Nezlob se ale jestli je tohle pravda tak jsi magor !Misto píše:Ja s takýmto názorom nemôžem súhlasiť, nehnevaj sasoson píše:Bez urazky Merline, ale o tom pisem: Bejvalka leštěnka D3, Bejvalka RR 4,4 V8, aktuální RRC 2 door "Pan Klobouk". Doteraz som mal v zivote vela aut a sklamali ma vzdy iba auta vyrobene po 1998. Napr: klasicka skodlivka 100, Trabant, Chevrolet Cavalier, Saab 99, Punto 1.1, Rover 214 Si a momentalne moja 200 TDI. Vsetko to su a boli auta s vela rokmi a kilometrami. Slapali az do posledneho vydychu a potom proste zomreli. S dnesnym autom sice fungujes, ale si furt v servise. Na sluzobne ucely som uzival ako vyhradny pouzivatel:Octavia II 1.9 PD, A6 2.0 PD, Golf V 1.4i, mozne aj nemozne HDi a podobne vylomeniny. Problem dnesnych aut je, ze sa nevyrabaju klasickym, ale extremne rychlym sposobom. Rovnakym sposobom su uzivane dnesnymi pouzivatelmi a chyba im klasicky sposob uvadzania do prevadzky ( zabehy a pod. ), automobilky dnes navalia mnoztvo penazi do vyvoja a este viac do vyvoja aby auto vydrzalo iba nejaky cas, aby proste predavali stale a aby boli furt v servise. Sorry za OT, ale ludia sa postupne vratia ku klasickym veciam sluziacim v kazdodennom zivote aj ked maju roky a km.to je podľa mňa čisto subjektívny a tvoj názor ako keď moja babka povie, že kedysi stálo mlieko 1 KČS. Hovorím jej: "Áno babka, ale kedysi keď mlieko stálo 1 KČS, tak ty si zarábala 750 KČS! Teraz ja zarábam 750 € a mlieko stojí 1 €."
Podľa mňa veľa vecí takzvane zľudovelo a ľudia to stále rozprávajú ako boží zázrak. A s autami je to to isté. Keď som v roku 1997 kupoval Škodu 120, tak som za ňu zaplatil 100000 korún slovenských. V prepočte na € to bolo 3300 €. A v roku 1999 som dal za generálku motora takmer 40000 korún. Celkovo som do opráv tej škodovky dal skoro toľko ako stála. A to v nej nebola žiadna elektronika a podobne. To isté Favorit, či Land Rover Discovery I a Defender. Discošku som kúpil za 5000 € a opravy ma do dnešného dňa stáli oveľa viac ako kúpa.
Takže prepáč, ale moje súčasné BMW jazdí 5 rok takmer bez porúch a doteraz ma stálo menej na opravách ako všetky ostatné autá, čo som mal. Tiež máme v rodine Vectru, rok 2005 a okrem EGR ventilu a pokazeného centrálu sa nič nepokazilo. Zatiaľ. To je zasa môj názor.

Nissan PATROLL 160 3,3 td + Mišivbuši Panděro 2,8td , ex-L.R. DISCO I 2,5 tdi
Co Tě nezabije ... to se vrátí ... a zkusí to znovu !
- Misto
Preco by to nemala byt pravda? Neviem ako u vas, ale u nas boli v 90-tych rokoch trocha ine ceny za auta ako dnes. A pokial mas chces urazat pridi osobne. Ja tu tebe do magorov nenadavam.
- PETER SK
- tel.: 00421905614201
- auto: D 90
Discošku som kúpil za 5000 € a opravy ma do dnešného dňa stáli oveľa viac ako kúpa.
moje súčasné BMW jazdí 5 rok takmer bez porúch a doteraz ma stálo menej na opravách ako všetky ostatné autá, čo som mal.
Neviem o co ti v tejto dikusii vlastne ide, ci chces hanit LR alebo chvalit BMW, ale porovnavat investicie do servisu auta s ktorym jazdis po cestach a auta s ktorym sa blaznis off road je zbytocna strata casu.
Takisto nezabudni realne zhodnotit aka bola cena D1 ked vyslo z fabriky a cena co si za to dal ty. Ak nevies tak ten rozdiel je -90%, a to hovori o veku a stave toho auta a teda logicky aj o naslednych investiciach do jeho servisu bez ohladu na znacku a sposob pouzita.
moje súčasné BMW jazdí 5 rok takmer bez porúch a doteraz ma stálo menej na opravách ako všetky ostatné autá, čo som mal.
Neviem o co ti v tejto dikusii vlastne ide, ci chces hanit LR alebo chvalit BMW, ale porovnavat investicie do servisu auta s ktorym jazdis po cestach a auta s ktorym sa blaznis off road je zbytocna strata casu.
Takisto nezabudni realne zhodnotit aka bola cena D1 ked vyslo z fabriky a cena co si za to dal ty. Ak nevies tak ten rozdiel je -90%, a to hovori o veku a stave toho auta a teda logicky aj o naslednych investiciach do jeho servisu bez ohladu na znacku a sposob pouzita.
D90 td5
- Misto
Vonkoncom nechcem hanit LR, kedze idem kupovat dalsie a tie auta milujem
ani tu nechcem dalej zaplavovat temu. Len som chcel upozornit na fakt, ze ludia maju tendenciu vyzdvihovat ako bolo kedysi vsetko "lacne a super!" Napisal som, ze moj nazor je iny a podla mna aj v dnesnej dobe je mnozstvo veci lacnejsich. Kto chce o tomto polemizovat, mozeme zalozit specialnu temu. Tot vsio.

https://www.facebook.com/paulmichaelnelson/photos" onclick="window.open(this.href);return false;
tel:604422529
p.bocek@email.cz
p.bocek@email.cz
No až na tu "trubkoslávu " je parádní ! 

- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
oni dali do seba, alebo do niekoho ineho?
- komin
- tel.: 0904543118
- auto: LR Defender 110 Td5
- Kontaktovat uživatele:
Do seba
Odoslané z môjho HTC One S pomocou Tapatalk 4 Beta
Odoslané z môjho HTC One S pomocou Tapatalk 4 Beta
LR DEFENDER 110 SW
- DjALF
- auto: Toyota LC 100
- Kontaktovat uživatele:
Ta hodně tropická úprava se mi líbí 

Discovery I 300TDI "Užovka" - lehka OFF kosmetika "už EX"
Toyota Land Cruiser 100 "želva"
http://www.djalf.cz/ http://sportrescue.cz/
Toyota Land Cruiser 100 "želva"
http://www.djalf.cz/ http://sportrescue.cz/
Tak to je véééélká pecka ! To bych bral i sem ! Od jisté doby nedám na cabrio dopustit , no a ofcabrio
Bomba !

- hifi
- tel.: 0944542144
- auto: D2 Td5 2004 automat
...a stavaju tam takmer kazde rano "keby nieco" a je to nadherna chvila ked prechadzam okolo, usi si vychutnavaju Dire Straits alebo Pink Floyd a oci zbadaju toto. tak srdce funguje presne podla manualu a den sa stava nadhernym...
Balú píše:včera keď som sa vracal z Martina,tak stáli na odpočívadle,tak som zastavil aj ja a prehodil pár slov,celkovo ich majú 3 kusy a sú to totálne leštenky,tá oranžová farba je neskutočná,žiaľ môj odťahovkový foťák si s ňou neporadil,naživo sú tie autá úžasné
Peter
Skôr než dáš do pohybu čelusť, uisti sa či máš zapnutý mozok. Keď hlava rozmýšla, ruky sa len hrajú.
G4 LE , Ashcroft HD TC , Ashcroft HD flexplate , Kokesek re-map , de-EGR , 2" lift
Skôr než dáš do pohybu čelusť, uisti sa či máš zapnutý mozok. Keď hlava rozmýšla, ruky sa len hrajú.
G4 LE , Ashcroft HD TC , Ashcroft HD flexplate , Kokesek re-map , de-EGR , 2" lift
- Mahatma
- tel.: jedině Xperia Z1c
- auto: Disco 3
Mě tam vadí ty přehnaně zvýrazněné lamely a maska do U, kýčovité. A světla už nemají blinkry v rohu. Ty facelifty D4 jsou čím dál horší.cvirik_ke píše:Discovery 2014, hm... nieco mi na tej kapote vadi...