"Prášková barva drží dobře, když se to dobře udělá , ale na šasí auta to není vůbec vhodné

což se zde místnímu "machrovi " asi hodně moc nezamlouvá

Moderátor: stan
Tak abych to uvedl na správnou míru...Rover CK píše:zřejmě proto že v http://www.landroverforum.cz/forum/view ... =1&t=22102" onclick="window.open(this.href);return false; /Defender 200 TDI?/jsem si dovolil docela hlasitě napsat že :
"Prášková barva drží dobře, když se to dobře udělá , ale na šasí auta to není vůbec vhodnéPokud máš auto na kšeft tak asi jo , vypadá to dobře a zákazník /-tomu stejně nerozumí / slintá blahem , ale po čase / řádově několik roků a možná měsíců / to popraská , dostane se tam voda a začne to doslova hnít ."
K danému tématu co jsi uvedl:Rover CK píše:
už se se dozvíš akorát tak velký hovno
Doporučuji se pro příště chovat na LR fóru slušně... díky
to je zas temaRover CK píše:zřejmě proto že v http://www.landroverforum.cz/forum/view ... =1&t=22102" onclick="window.open(this.href);return false; /Defender 200 TDI?/jsem si dovolil docela hlasitě napsat že :
"Prášková barva drží dobře, když se to dobře udělá , ale na šasí auta to není vůbec vhodnéPokud máš auto na kšeft tak asi jo , vypadá to dobře a zákazník /-tomu stejně nerozumí / slintá blahem , ale po čase / řádově několik roků a možná měsíců / to popraská , dostane se tam voda a začne to doslova hnít ."
tato funkcia na tomto fore je a funguje velmi dobrecyril píše:Možná by šlo aktivovat funkci, kterou některá jiná fóra podporují. Ignorovaní uživatelé. Pokud nechceš vídat příspěvky od určitých členů, přidáš je do seznamu Ignorovaných uživatelů a je klid. Už od nich nic neuvidíš. Pouze upozornění (malým písmem ve vlákně) o přítomnosti příspěvku ignorovaného uživatele, na které si můžeš v případě zájmu kliknout a konkrétní příspěvek nechat zobrazit. V případě Rovera CK bych tuhle funkci určitě využil.
Zpočátku jsem se jeho bláboly občas i bavil. Po čase se ale začal dost opakovat a ve fázi urážek a sprostých slov jsem z jeho Fanklubu definitivně vystoupil a příspěvky od něj už nečtu.
Tak napiš návod....petmic píše:tato funkcia na tomto fore je a funguje velmi dobrecyril píše:Možná by šlo aktivovat funkci, kterou některá jiná fóra podporují. Ignorovaní uživatelé. Pokud nechceš vídat příspěvky od určitých členů, přidáš je do seznamu Ignorovaných uživatelů a je klid. Už od nich nic neuvidíš. Pouze upozornění (malým písmem ve vlákně) o přítomnosti příspěvku ignorovaného uživatele, na které si můžeš v případě zájmu kliknout a konkrétní příspěvek nechat zobrazit. V případě Rovera CK bych tuhle funkci určitě využil.
Zpočátku jsem se jeho bláboly občas i bavil. Po čase se ale začal dost opakovat a ve fázi urážek a sprostých slov jsem z jeho Fanklubu definitivně vystoupil a příspěvky od něj už nečtu.
Rover píše:Mám na všech ráfkách na Defovi všude jen komaxit a nemám dlouhodobě žádný problém. Jde o to, aby ten prášek byl dobře udělaný a kvalitní "barva", což mně dělají u Jecha v Plzni, pečlivě opískovat, potom jako podklad recyklát a navrch finální komaxit... drží bez problémů...
je otázka jak často s Def. jezdíš a jestli vůbec s ním někdy vyjedeš i do terénuRover píše:Mám na všech ráfkách na Defovi všude jen komaxit a nemám dlouhodobě žádný problém. Jde o to, aby ten prášek byl dobře udělaný a kvalitní "barva", což mně dělají u Jecha v Plzni, pečlivě opískovat, potom jako podklad recyklát a navrch finální komaxit... drží bez problémů...
Ty jo to sou zase věci. První věc co by mě eventuelně zajímala: Kolikrát jezdíš v terénu Ty se svýma autama, který si tu zmiňoval? Nevim, ale nijak jsem si nevšimnul tvých fotek z terénu a tudíž bohatých zkušeností. Kdybych si nechal opískovat a následně ošetřit svoje disky podle Rovera (což mám vlastně v plánu), tak se mi v terénu zničí? Jak se mi proboha může v terénu zničit povrchová úprava disku? Naopak! Nerezový rám je v podstatě hodně drahá záležitost, ale kde si proboha přišel k tomu, že to praská ve svárech? Asi si to tedy vařil sám a umíš tužku... No je to fajn stejnak tohle forum, mám ho rád...Rover CK píše:je otázka jak často s Def. jezdíš a jestli vůbec s ním někdy vyjedeš i do terénuRover píše:Mám na všech ráfkách na Defovi všude jen komaxit a nemám dlouhodobě žádný problém. Jde o to, aby ten prášek byl dobře udělaný a kvalitní "barva", což mně dělají u Jecha v Plzni, pečlivě opískovat, potom jako podklad recyklát a navrch finální komaxit... drží bez problémů..., to ale at posoudí kteří tě znají ,
opakuji že prášková barva není vhodná na šasí aut i na jiné věci které se kroutí apod. protože časem ještě víc ztvrdne a tudíž praská, a pod to se pak dostává voda... , jinak nikomu nezakazuji aby si na svoje auto nedal komaxit apod. bude to jeho starost za jeho peníze
no a co se týká nerezovýho rámu tak nepochybuji že si ho někdo nechal vyrobit, a pak záhy zjistil že to byla drahá zkušenost -nerez dosti praská ,zejména ve svárech ,ale jako útěcha je , že je věčný![]()
a že bych si plet práškovou barvu a gumoasfalt ,tj. hmoty které mají evident. zcela opačné vlastnosti..![]()
A nenapadlo vás - nereagovat??forester píše:To mu fakt nikdo nezavre hubu?