mr-tomas píše:Dal jsem HD pružiny bez zvýšení a po instalaci mám nechtěný lift, od 90km/h mi kmitá volant a auto se naklonilo do prava. Co s tím?

mr-tomas píše:Dal jsem HD pružiny bez zvýšení a po instalaci mám nechtěný lift, od 90km/h mi kmitá volant a auto se naklonilo do prava. Co s tím?
co si pamatuju byly stejne dlouheJenda píše:Muzete mi nekdo prosim zmerit(nebo pokud to vite) jestli zadni ramena na Defika(trailing arms) jsou pri pouziti na +2" i delsi nez origo ? Nebo je to jen o tom zahnuti ?
Diky, Honza
Tak mám už jedno kolo šišatý a to to zatím neokusilo víc jak polní cestu. Takže údajné Wolfy koupené přes Ebay budou asi nějaká čínská sračka.mr-tomas píše:Dotaz na majitele plecháčů Wolf. Dnes mi přišly plecháče wolf 16x6,5 ET0, objednané na ebay (bohužel s tímto ET je nikdo u nás nenabízí) a zarazilo mě, že nemají na sobě vůbec nic vyražené. Žádné označení, žádný rozměr, ani ET. Je to u wolfů normálka, nebo mi poslali něco jiného?
...KC11 som kupoval pred minulou zimou a som s nimi spokojny.MOPADŽI píše:Jendo, já uvažuji o KUMHO KC 11 rozměru 285/75 R16. Ve skutečnosti jsou stejně velké a široké jako BFG KM2 255/85 R16.
Viděl jsem to na vlastní bulvy. Je to zajímavé, ale je to tak.
A neni nahodou mozny, ze jsou ty wolfy pjekny sracky aj v originalu?mr-tomas píše:Kupoval někdo Wolfy v Paddocku? Jde mi o to aby mi nepřišely zase nějaké kopie místo originálu,
JJ, přesně tak, a pokud tě zajímá výška celého kola, tak je to přibližně takto:Wobl píše:198,75 mm. Je to 75% z 265mm.