Klakson defender

D, TD, TDI, TD5
Odpovědět
Zpráva
Autor
Diglobe
auto: DIII, Def110

Klakson defender

#1 Příspěvek od Diglobe » 12 zář 2013 23:55

Tuhle jsem chtěl při předjíždění na dálnici ve 150 vytroubit jednoho loudu a zjistil jsem, že mi to netroubí. Vypada to, ze původní majitel někde ztratil klakson, protože ho nemůžu najít. Poradi mi někdo, kde ma u Defendera TD5 být?
DIII
Defender 110, Td5, 2" OME, WARN9000

DanoDEF
auto: 110 SW

Re: Klakson defender

#2 Příspěvek od DanoDEF » 13 zář 2013 13:04

Diglobe píše:Tuhle jsem chtěl při předjíždění na dálnici ve 150
... :shock: :roll:

... V prednej casti jak mas smerovku a parkovacku tak je taka "mriezka" a za tym otvorom to hladaj.
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".

Hanys_a_Kaca
tel.: 775 173 983
auto: DEF110+D2+RRC

#3 Příspěvek od Hanys_a_Kaca » 13 zář 2013 13:49

Copak klakson, ten ti asi nevypadnul, ale je spínanej na konci pačky takovym kuzylkem mezi dvouma pliskama a kdyz na ty trouby před sebou troubíš moc často, tak to odhoří. Já upálil klakson v Indii. Když rozebereš tu páčku klaksonu (v ose rozsuneš ten poslední díl na konci - dej pozor vykáčou malý trpaslíci s pružinkama a právě tím kužílkem atd, tak to nedělej někde nad blátem, ať to pak všechno najdeš) a něčim zkratuješ ty dva plíšky měl bys troubit - je to můj tip. Na ostřikovač (vpravo) je to to samé - tak můžeš zvolit jestli tvůj život víc ohrožuje, že si neostříkneš, nebo že si nezatroubíš, já v indii volil pro klakson a ostřikovač jsem pak potůnil později. Tak jsem tehdy přehodil ty páčky - akorát mám teď symbol blinkrů na pravé páčce, ale není to jediný nedostatek mého vozu :rock
Hanys a Káča

Land Rover se nekupuje, Land Rover se staví.
O našem výletu: http://www.oneland.cz

Hanys_a_Kaca
tel.: 775 173 983
auto: DEF110+D2+RRC

#4 Příspěvek od Hanys_a_Kaca » 13 zář 2013 13:53

Jo a odcházel ten kontakt dost postupně a pomalu - napred nesepnul jen jekdy a zhorsovalo se to, tak s tim zkus zakvedlat - jenom tim koncem, treba si to tůtne, ale jestli ti netroubil nikdy - nikdy si ho neslyšel - a nějak to sprasil původní majitel, tak to může být ledacos...
Hanys a Káča

Land Rover se nekupuje, Land Rover se staví.
O našem výletu: http://www.oneland.cz

Diglobe
auto: DIII, Def110

#5 Příspěvek od Diglobe » 13 zář 2013 14:36

Hanys_a_Kaca píše:Jo a odcházel ten kontakt dost postupně a pomalu - napred nesepnul jen jekdy a zhorsovalo se to, tak s tim zkus zakvedlat - jenom tim koncem, treba si to tůtne, ale jestli ti netroubil nikdy - nikdy si ho neslyšel - a nějak to sprasil původní majitel, tak to může být ledacos...
Já myslím, že přece jen bude asi chybět ten klakson. Původní majitel měnil blatník a asi už ho tam asi nevrátil. V kabeláži mi tam přebývají nějaké konektory , tak by to mohlo být ono. Mrknu se nejdřív pod tu mřížku.

Díky za rady
DIII
Defender 110, Td5, 2" OME, WARN9000

Odpovědět