Prodáno smazat prosím
Moderátor: stan
-
Prodáno smazat prosím
Ahoj, bunda prodána. A taky nám po dětech zbyla postýlka z buku, kokosová matrace, čistá, používán potah, jen je potřeba na pár centimetrech čtverečných opravit lak - dávali jsme postýlku občas na noc mokrý ručníky...Cena : 900 Kč ... Díky ! H. jandvorak@email.cz
Naposledy upravil(a) Jan Dvořák dne 24 zář 2013 11:16, celkem upraveno 2 x.
-
Re: Bunda Bushman, dětská postýlka - buk
Bunda zamluvena pro Peppina, pokud nebude mít nakonec zájem, je na řadě Cochy, třetí v řadě Martin Hlavnička...tý postýlky se asi zase nezbavím 

-
- tel.: 736769704
- auto: Discovery TD5,F2
tak si porid dalsiho svisteJan Dvořák píše:Bunda zamluvena pro Peppina, pokud nebude mít nakonec zájem, je na řadě Cochy, třetí v řadě Martin Hlavnička...tý postýlky se asi zase nezbavím
-
Je dřevěná, spálím a matraci dám psovi do boudy...cokoli jen ne další dětiomar píše:tak si porid dalsiho svisteJan Dvořák píše:Bunda zamluvena pro Peppina, pokud nebude mít nakonec zájem, je na řadě Cochy, třetí v řadě Martin Hlavnička...tý postýlky se asi zase nezbavím

-
- tel.: 736769704
- auto: Discovery TD5,F2
Je dřevěná, spálím a matraci dám psovi do boudy...cokoli jen ne další děti
[/quote]
kdyz nebudou deti tak kdo mas bude v duchodu zivit

kdyz nebudou deti tak kdo mas bude v duchodu zivit
-
Já mám děti dvě, oboje dělaný v jedný pětiletce a tak mám pocit, že to stačí. A pak jsem relativně mladej ( ikdyž se tak necejtím), že s důchodem v týhle zemi tak nějak nepočítám...respektive nepočítám s tím, že se ho dožiju.