Já to taky ve zlém nechtěl napsat, jen mi to přiško trochu jednoduše napsanévasek72 píše:Nebojšablony jsou vyhozený a know how je zakletý ve třiceti kilech železa.... Hlavně myslím že né každý má nutnou dávku zručnosti, času a dílu. To nemyslím ani trochu ve zlém ale prostě každý umíme něco jiného a je fajn, že se pak máš na koho obrátit a postaví ti ho na míru
Můžu vědět jen pro zajímavost cenu? +/-
 Prostě na to stačí vlítnout a půl je hotovo
 Prostě na to stačí vlítnout a půl je hotovo  Sám jsem rád když koukám na ty domácí výtvory, že snad nebude tak zle
 Sám jsem rád když koukám na ty domácí výtvory, že snad nebude tak zle   
 Jinak cenu mám zde:
http://www.i-defender.cz/discovery2" onclick="window.open(this.href);return false;

a vypadá super - nebo alespoň přesně podle gusta vlastníka. Ale musíš si nejdřív koupit plazmovou televizi, aby jsi měl z krabice dostatek kartonu na šablonu
  a vypadá super - nebo alespoň přesně podle gusta vlastníka. Ale musíš si nejdřív koupit plazmovou televizi, aby jsi měl z krabice dostatek kartonu na šablonu   první si ho vyrobíš z kartonu, můžeš si ho 100x upravit k dokonalosti a pak podle něj vyřízneš z plechu....
  první si ho vyrobíš z kartonu, můžeš si ho 100x upravit k dokonalosti a pak podle něj vyřízneš z plechu....

Proste ja som neskutocne spokojny ! Jedine na co by som chcel upozornit je prave ta komunikacia - naozaj trvalo kym sme to cele uzavreli.
  Proste ja som neskutocne spokojny ! Jedine na co by som chcel upozornit je prave ta komunikacia - naozaj trvalo kym sme to cele uzavreli.
 Spis by byly fajn rozmery abych nemusel vsechno porad prubezne pasovat na aute... Idealni by proto bylo zapujceni "funkcniho vzorku"...  ( Jinak material jde nastrihat na strojnich nuzkach a pro nepevnostni verzi bych to udelal z vetsich dilu na ohybacce. )
  Spis by byly fajn rozmery abych nemusel vsechno porad prubezne pasovat na aute... Idealni by proto bylo zapujceni "funkcniho vzorku"...  ( Jinak material jde nastrihat na strojnich nuzkach a pro nepevnostni verzi bych to udelal z vetsich dilu na ohybacce. )

jak jsi se do toho postil. Pořádně to nafoť a proměř pak to přeba od tebe koupím kdyby jsem z mé leštěnky někdy dělal speciál
  jak jsi se do toho postil. Pořádně to nafoť a proměř pak to přeba od tebe koupím kdyby jsem z mé leštěnky někdy dělal speciál  
 už jsem nasál dostatek inspirace, vytvořil svoje dílko a předávám dál
  už jsem nasál dostatek inspirace, vytvořil svoje dílko a předávám dál