ale sukaterium to asi nebude, bo by to ty panty nemuseli vydrzet co???krrtek píše:Já to mám nějak takhle podobně

Podle mne je spani v aute o 100 proc. lepsi var. nez stresni stan... I ARTUR a BIZA to tvrdiKangaroo píše:jojo mám a právě na šrouby od opěradel mám přišroubovaný pásoviny s navařenýma jeklama přez celou šíři auta. Konkrétně 3 a čtrtëj mám vyndavací těsně za sedačkou.
Len ty sa tam uz nevojdes....erik píše:Podle mne je spani v aute o 100 proc. lepsi var. nez stresni stan... I ARTUR a BIZA to tvrdiKangaroo píše:jojo mám a právě na šrouby od opěradel mám přišroubovaný pásoviny s navařenýma jeklama přez celou šíři auta. Konkrétně 3 a čtrtëj mám vyndavací těsně za sedačkou.
jasně, zatopím si bufíkem a pustim rádio...erik píše:Podle mne je spani v aute o 100 proc. lepsi var. nez stresni stan... I ARTUR a BIZA to tvrdiKangaroo píše:jojo mám a právě na šrouby od opěradel mám přišroubovaný pásoviny s navařenýma jeklama přez celou šíři auta. Konkrétně 3 a čtrtëj mám vyndavací těsně za sedačkou.
Já bych fotku "po" vybral spíše tutoKangaroo píše: Jo já taky, ale ty panty mám u oken abych to mohl vyklápět ke straně a dostal se lehko k věcem., jinak přední část překlápim na piánovým pantu.
fotka po spaní:
Já chci v autě zachovat 4 místa. Vzadu jsem tedy provedl demontáž lavice a nainstaloval jsem tam přední defíkářské sedadla, která mají zachovanou funkčnost. Jdou tedy posouvat a sklápět. Prostor na délku, je tedy dostatečný. Nejsem takový čahounJenda píše:...vyrabim to same ale vyuzivam k tomu puvodni ukotveni zadnich podelnych sedacek ktere jsem stejne nevyuzival.A zadni sedacky za ridicem zustavaji.
Az dokutim,nafotim.
Honza
syncro píše:Výhodou také je, že patro funguje jako kryt zavazadlového prostoru před zraky nenechavců...