Land Rover Discovery 3
Moderátor: stan
Land Rover Discovery 3
Zdravím všechny,
vzhledem k tomu, že se mi v soukromém životě událo pár změn, zvažuji prodej svého Discoveryho. Na prodej absolutně netlačím, což znamená, že cena je pevná. Pokud se někomu bude zdát vysoká, prosím nekomentovat.
Čili jedná se o:
Land Rover Discovery 3, 2,7 TDV6, r.v.2006, 157.500km, perfektní stav, pravidelný servis, servisní knížka. Výbava:natáčecí bixenony s přísvitem do zatáček, denní svícení, alu kola 19", decentní folie, interiér světlá kůže, vyhřívané přední i zadní sedačky, elektrické nastavení s pamětí, aut. klimatizace, mnoho airbagů, navigace, muzika Harmann Kardon, parkovací senzory, vyhřívané čelní sklo,panoramatická střecha, multifunkční volant, tempomat, vestavěný telefon, palubní počítač, 7 míst k sezení, tažné zařízení, alarm aj.
Nevím jak se vkládá foto, čili fotky možné vidět zde:
http://auto.bazos.cz/inzerat/27876788/L ... very-3.php" onclick="window.open(this.href);return false;
vzhledem k tomu, že se mi v soukromém životě událo pár změn, zvažuji prodej svého Discoveryho. Na prodej absolutně netlačím, což znamená, že cena je pevná. Pokud se někomu bude zdát vysoká, prosím nekomentovat.
Čili jedná se o:
Land Rover Discovery 3, 2,7 TDV6, r.v.2006, 157.500km, perfektní stav, pravidelný servis, servisní knížka. Výbava:natáčecí bixenony s přísvitem do zatáček, denní svícení, alu kola 19", decentní folie, interiér světlá kůže, vyhřívané přední i zadní sedačky, elektrické nastavení s pamětí, aut. klimatizace, mnoho airbagů, navigace, muzika Harmann Kardon, parkovací senzory, vyhřívané čelní sklo,panoramatická střecha, multifunkční volant, tempomat, vestavěný telefon, palubní počítač, 7 míst k sezení, tažné zařízení, alarm aj.
Nevím jak se vkládá foto, čili fotky možné vidět zde:
http://auto.bazos.cz/inzerat/27876788/L ... very-3.php" onclick="window.open(this.href);return false;
- NOTIX
- tel.: 601322634
- auto: Def 90 Puma, RRE
Re: Land Rover Discovery 3
Ahoj, opravdu moooc pekna
Hned bych do ni šel,jen cena je na mě moc.
Přeju dobrý prodej
muj strop je 350 kdyby náhodou
naprosto chápu když člověk ví co prodává a v jakém to je stavu,že cena není to hlavní.
a borci co píšou že dám o 100 míň a jedu pro ní jsou fakt k smíchu
Hned bych do ni šel,jen cena je na mě moc.
Přeju dobrý prodej

muj strop je 350 kdyby náhodou
naprosto chápu když člověk ví co prodává a v jakém to je stavu,že cena není to hlavní.
a borci co píšou že dám o 100 míň a jedu pro ní jsou fakt k smíchu

Defender 90 Puma - táta do lesa a na chalupu
Karoq - to mi zbylo pro posun do rachoty
MOLON LABE !!! M.A.R.A.
Karoq - to mi zbylo pro posun do rachoty
MOLON LABE !!! M.A.R.A.
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Tak HSE v plné polní se za 250tis bude shánět jen velmi těžko. Obzvlášť s těmito kilometry.
A jestli srovnáváš nějaké S s tímhle HSE, tak jsi trochu mimo.
K
A jestli srovnáváš nějaké S s tímhle HSE, tak jsi trochu mimo.

K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- Maxsel
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Původ ČR nebo dovoz? Jsi první majitel?
Téda, tady se to rozjelo
Jak už jsem napsal v úvodu. Pokud se někomu cena nelíbí, netřeba se k tomu vyjadřovat. Ale česká povaha je už bohužel taková. Zatím nemám důvod slevovat, nijak mi to, že auto mám, alespoň zatím, žíly netrhá. Nevylučuji, že toto období nastane. Pokud nastane a NOTIXova žena stále nebude mít čím jezdit, třeba se domluvíme
Jinak první majitel si zakoupil auto jako nové v Německu, poté ho zakoupil můj dobrý kamarád, když mělo najeto necelých 100.000km. On ho poté prodal mně, zakoupil X5

Jinak první majitel si zakoupil auto jako nové v Německu, poté ho zakoupil můj dobrý kamarád, když mělo najeto necelých 100.000km. On ho poté prodal mně, zakoupil X5

- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
trochu som tu "vyvetral", porosím o príspevky, ktoré nekritizujú inzerát. Chce to trochu kultúry 

Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
Děkuji za promazání. Pokud by o autu někdo uvažoval, vylepším pro místní členy nabídku:
Sleva 5.000Kč a sada 18" alu kol s velice pěknými zimními pneumatikami Nokian
Sleva 5.000Kč a sada 18" alu kol s velice pěknými zimními pneumatikami Nokian

- forest
- tel.: 608887484
- auto: def 300 tdi
odpočet dph asi možný není co?
dík
dík
byla D1 V8, je D3 HSE 2007 - taky ex, defender tdi
Prodáno, smazat prosím..