sankey som kupil tu na fore cca pred 3 rokmi potom cakal az pride jeho cas asi rok zapadnuty prachom neskor som ho zacal postupne ako som mal cas a peniaze rekonstruovat dokoncil som ho asi pred rokom a odvtedy stoji v garazi az na jednu testovaciu jazdu
do dnesneho dna sa mi ho nepodarilo na slovensku prihlasit co je dovod predaja -Ak by sa niekto nasiel kto ho dokaze dostat na papiere ponuku ihned stiahnem je mi to luto lebo som do toho dal vsetko robil som to pre seba ale co uz na slovensku je to tak... ak ho nepredam dam ho na tie traktorove znacky co davaju teraz ale nic to nebude riesit lebo s nim budem moct legalne jazdit len po cestach 3tej triedy
skusim v kratkosti zhrnut rekonstrukciu:
-kompletne rozobranie - rozkrutil som co sa dalo
-opieskovanie vsetkych dielov
-vyvarenie spica oja a zvarenie novej korbicky a krytov svetiel - korba bola totalne zhnita a oje bolo zrejme dlksi cas zapichnute v zemi ine casti boli uplne zdrave vdaka bohatemu asfaltovemu nateru pod ktorim sa skrivala povodna neposkodena farba
-vsetky diely samostatne osetrene antikoroznym naterom kimtec, nastrek zakladnou a vrchnou poly ruetanovou farbou
-na zakazku vyrobene silenbloky listovych pier, skrutky s maticami listovych pier, creva brzdovych valcekov,klzaky pakni, zatky na odtok vody, bolceky,drziaky na ukotvenie nakladu v korbe,misky dorazov a mnoho dalsieho...
-nove manzety brzd,tlmice,ostatne silenbloky, nalepene pakne
-na novo robeny elektricky rozvod 12V
- jedine co je starcie su pneumatiky ktore tiez pochadzaju tu z fora
-nieco z rekonstrukcie najdete tu http://www.landroverforum.cz/forum/view ... =9&t=18070" onclick="window.open(this.href);return false;
-po rekonstrukcii som s nim najazdil maximalne 1km okolo garaze kym som nactavil brzdy
cena 1800 eur
je mi jasne ze to nie je malo ale robil som si to pre seba vsetko sam na nicom som nesetril jedine korbu mi strihal, ohybal a zvaral podla predlohy zamocnik jednoducho viem za co tie peniaze pytam ale ked si poratate naklady urcite zistite ze to stalo ovela viac
tak asi tak keby nieco SZ alebo 0903312465 maky
predam SANKEY
Moderátor: stan