koupím dřevo
Moderátor: stan
koupím dřevo
koupím dřevo z těžby. celé kmeny ve větším množství. habr, buk, jasan, smrk.
- lumberjack
- tel.: 732 808 469
- auto: Defender TD5 110 HT
Re: koupím dřevo
Na palivo? Kulatinu? Loupačku? Rozměry? Délka + minimum na čepu? Jedno auto (cca +- 30kubíků)? Víc? Míň? Vadí vzdálenost 180km? ... Trochu to specifikuj 

-
- tel.: 720355414
- auto: Discovery Td5
Jaká je prosím cena 20. kubíků s dopravou Brandýs n/L. Děkuji. Stačí smrk nebo směs za cenu měkkého.
- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback
No, to je dneska docela problém tohle jen tak koupit... My dáváme dřevo na burzu a nebo se draží na aukci (musíme to tak dělat). Každopádně počítej cenu za smrk III. A/B třída kolem 2500 za kubík když budeš mít štěstí. Spíš 2700...
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
-
- tel.: 720355414
- auto: Discovery Td5
Díky.Tim píše:No, to je dneska docela problém tohle jen tak koupit... My dáváme dřevo na burzu a nebo se draží na aukci (musíme to tak dělat). Každopádně počítej cenu za smrk III. A/B třída kolem 2500 za kubík když budeš mít štěstí. Spíš 2700...
to neni pekna cena tech 2500,-to myslis uz narezany na tramy?
-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
to by byla kráááásná cena, bude to kulatina připravená na pořezStavros píše:to neni pekna cena tech 2500,-to myslis uz narezany na tramy?
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
dřevo je na palivo. délka až do 12 metrů a průměr od 30 do 50 cm.lumberjack píše:Na palivo? Kulatinu? Loupačku? Rozměry? Délka + minimum na čepu? Jedno auto (cca +- 30kubíků)? Víc? Míň? Vadí vzdálenost 180km? ... Trochu to specifikuj
jestli vozíte po 30 metrech, tak 20 souprav. jaká by byla cena za metr ?
dřevo je na palivo. délka až do 12 metrů a průměr od 30 do 50 cm.lumberjack píše:Na palivo? Kulatinu? Loupačku? Rozměry? Délka + minimum na čepu? Jedno auto (cca +- 30kubíků)? Víc? Míň? Vadí vzdálenost 180km? ... Trochu to specifikuj
- Tim
Jojo, to je surová kulatina v celé délce. Za výřezy je to ještě o cca. 200kč víc. Za trámy počítej spíš s cenou kolem 7000 korun za kubík, ale nejsem "prkýnkář" ale lesník, takže přesně to nevím. Pokud ale máte na mysli palivo, tak to tu máme smrk za 800kč/prm (cca. 1300kč za kubík) a břízu za 910kč/prm (asi 1500kč/kubík) to včetně daně. Nicméně prodej jen přes ty aukce, takže pokud to neseženete levněji, tak sledovat aukce LČR....Luboš M. píše:to by byla kráááásná cena, bude to kulatina připravená na pořezStavros píše:to neni pekna cena tech 2500,-to myslis uz narezany na tramy?
- lumberjack
Palivo na takovouhle vzdálenost se ti od nás nevyplatí, nehledě na to, že délka do 12ti metrů v průměru + - 30-50cm je prostě kulatina a stejně nespecifikuješ dřevinu (takovýhle dimenze ti nikdo za palivo neprodá). Kulatina ve smrku a kulatina v buku je někde jinde jako je jinde metr dřeva a jinde je m3 dřeva. Psal jsem to jen proto, že třeba máš dopravu zdarma anebo jí máš jinak pořešenou a vzdálenost Bn - Brno tě nezajímá.Uska píše:dřevo je na palivo. délka až do 12 metrů a průměr od 30 do 50 cm.lumberjack píše:Na palivo? Kulatinu? Loupačku? Rozměry? Délka + minimum na čepu? Jedno auto (cca +- 30kubíků)? Víc? Míň? Vadí vzdálenost 180km? ... Trochu to specifikuj
Naposledy upravil(a) lumberjack dne 18 říj 2013 22:19, celkem upraveno 1 x.
- lumberjack
Stavros píše:to neni pekna cena tech 2500,-to myslis uz narezany na tramy?

- lumberjack
No Lesy ČR si to můžou dovolitTim píše:Pokud ale máte na mysli palivo, tak to tu máme smrk za 800kč/prm (cca. 1300kč za kubík) a břízu za 910kč/prm (asi 1500kč/kubík) to včetně daně. Nicméně prodej jen přes ty aukce, takže pokud to neseženete levněji, tak sledovat aukce LČR....

- Tim
U mě je to ještě horší. Já nasranej nejsem, ale hajný na mě jo, bo jim dělám technika a srážím jim kubíky
No a pak to, přesně jak píšeš, odnesou dřevorubci. Už čekám, kdy kde dostanu po čuni...

- lumberjack
Tim píše:U mě je to ještě horší. Já nasranej nejsem, ale hajný na mě jo, bo jim dělám technika a srážím jim kubíkyNo a pak to, přesně jak píšeš, odnesou dřevorubci. Už čekám, kdy kde dostanu po čuni...

Palivo na takovouhle vzdálenost se ti od nás nevyplatí, nehledě na to, že délka do 12ti metrů v průměru + - 30-50cm je prostě kulatina a stejně nespecifikuješ dřevinu (takovýhle dimenze ti nikdo za palivo neprodá). Kulatina ve smrku a kulatina v buku je někde jinde jako je jinde metr dřeva a jinde je m3 dřeva. Psal jsem to jen proto, že třeba máš dopravu zdarma anebo jí máš jinak pořešenou a vzdálenost Bn - Brno tě nezajímá.[/quote]
to že to nikdo neprodá jako palivové dřevo neni tak úplně pravda protože to tak kupujeme běžně.
a úplně na začátku je napsáno o jakou dřevinu mám zájem
to že to nikdo neprodá jako palivové dřevo neni tak úplně pravda protože to tak kupujeme běžně.

- lumberjack
Ok, má chyba, zamotal jsem se u toho u těch rozměrů, sory. 600 metrů (nebo kubíků???) bych stejnak najednou neuměl. Jistě pokud není dřevo zdravé nebo je prostě příliš křivé, tak jde na (ne nutně) palivo. (Jen prostě řešim sortimentaci a podobný hovadiny, páč i z toho mám peníze navíc, když dřevo zákazníkovi zhodnotím co nejlépe) Jestli to chceš jen na palivo, pak nechápu ty rozměry, ale popravdě už jsem řezal nádherný buky na 33cm špalky na palivo, páč to majitel chtěl... V pořádku, já sem teda ze hryUska píše: to že to nikdo neprodá jako palivové dřevo neni tak úplně pravda protože to tak kupujeme běžně.

Pro nás je nejlepší průměr klád 40 až 50 cm a délka 6m protože to štípeme na štípacím automatu posch 500 a tento rozměr je nejekonomičtější.
dřevo bereme od proglesu a vozí dřevo co nechcou na pile protože třeba u buku je tmavej střed.
dřevo bereme od proglesu a vozí dřevo co nechcou na pile protože třeba u buku je tmavej střed.