Moderátor: stan
Ahoj, je mí líto, že ti nemoc brání dělat krásný řemeslo a snad ti to půjde v něčem, co zdravotně zvládneš.Kusto píše:Prodam mříže 150x150cm 2ks.dělal jsem si je na dílnu a kovárnu jsem kvuli zdravi musel zrušittak jsou k máni.Jdou upravit i na užši nebo spojit v jednu širši či vyší nebo jinak. Jsou z kulatiny 16 mm.kované po celé délce probíjené a provlíkané žádný svařenec.
Vzhledem k tomu že to byla má vizitka práce tak je nabízím. foto dodam.Upravi po dohodě. CENA 4000,-1kus
Cena za mříže je krapku podhodnocená ve snaze o prodej, tak že máš pravdu, že dodělat to může každý kovář, ale určitě ne každý za 3000.Kusto píše:Mříž dveří mohu udělat, ale tak až za rok, neb buduji novou dílnu kde chci dělat menší věci a kurzy pro nadšence. Jinak mříž stejného stilu může udělat jiný zručný kovář, není to nijak výmečná technologie.
Obvyklá nenadsazená cena dnes by byla 15 800 za mříže a 8-11 000 za dveře. Podle toho, jestli je to jen krycí mříž či dveře se vším příslušenstvím.Kusto píše:Cena je asi polovični za kterou jsem to dělal před pěti rokamaA cena dveří dnes, je aspon jak za obě mříže.