Range Rover Classic 3,5 V8 PRODÁNO

Moderátor: stan

Zamčeno
Zpráva
Autor
Afterburner
auto: ex RR Classic
Kontaktovat uživatele:

Range Rover Classic 3,5 V8 PRODÁNO

#1 Příspěvek od Afterburner » 13 říj 2013 10:44

PRODÁNO

Range Rover Classic, rok výroby 1988, motor benzín 3,5 l V8, automat ZF 4HP22, ručně řazená přídavka LT230. STK končí právě teď, respektive 4.11., ale zajistim novou. Auto je na svuj věk ještě ve velice slušném stavu, rám úplně bez problému, na kastli už samozřejmě koroze, ale nic tragického. Interiér rovněž velice zachovalý, čalounění nepotrhané.
Classic je zvedlý o 2 palce, pneu Cooper Discoverer STT 235/85 R16, rok výroby 2012, najeto na nich max 1500 km, pod koly rozšiřovací podložky 3 cm. Před měsícem investice do podvozku - výměna silentbloků, nové přední brzdové kotouče, destičky a repase brzdičů, nové přední tlumiče ProComp včetně nového uložení, nový tlumič řízení ProComp, nové náplně, výměna hučících ložisek kol a některých dalších věcí, například klouby a hardy spojka na tyči řízení. Na celém autě pružiny Terrafirma, trochu měkčí, ale aspoň pohodlnější ježdění, vzadu tlumiče Terrafirma staré cca 2 roky.
Auto má robustní pevnostní nárazník s prostorem pro naviják, neni originál, řada z vás ho asi zná, neni nijak krásný, ale zato plně funkční a opravdu odolný. Další výbava - nájezdový krycí plech, ochrana předního diferenciálu, americké tažné do 3,5 t se dvouma koulema - nízkou a vysokou. A to nejlepší - před týdnem dán nový zadní diferenciál, čtyřsatelit s ARB uzávěrkou, do té doby nepoužívaný v žádném autě. Uzávěrka zatím nezapojená, takže teď funguje jen jako normální otevřený, navíc další čtyřsatelitový koš.
Náhradních dílů k autu jen minimum, jde hlavně o věci z vnějšku - náhradní přední blinkry, maska, nějaké plechy, středový tunel z kabiny.
Nedostatky - kromě již zmíněné koroze musím upozornit zejména na horší chladič, který sice neteče, ale jehož část voštin už je vymletá a v létě při větší záteži tak má problém motor uchladit. Ale v tomhle počasí nebo při normální jízdě bez problémů. Nic moc jsou taky zadní brzdové kotouče a brzdiče, nefunguje otáčkoměr a samozřejmě sem tam něco ukápne bůhví odkud :-). Jinak spíš kosmetické věci, přední blatníky vyřezané původním majitelem kvůli větším kolům, mnou poškozená sklíčka na zadních světlech a nějaké ty další šrámy, blbne centrální zamykání (pro jistotu každej kolíček ve dveřích zatlačuju ručně).

Důvod prodeje: Classic je super auto s krásnou duší a za ten rok, co ho mam, mi přineslo spoustu nových zážitků a především řadu nových přátel. Nicméně pořád je to Land Rover, a jak většina z vás mnohem lépe než já ví, je potřeba pořád na něm něco řešit. A i když většina věcí je na to auto levných a dostupných, tak mě právě to řešení už přestává bavit. Auto potřebuje někoho šikovného, kdo mu dá péči a bude mu rozumět. A to bohužel já, jakožto pražák z paneláku bez vlastní díly a se šikovností končící u výměny žárovky tomu autu neposkytnu. Navíc v pořadí důležitosti stojí Classic u mě pořád za dalšími koníčky, jako jsou letadla, BMW, zbraně a sex, které taky něco stojí :-) Možná si myslíte, že jsem srab - ano, jsem srab :-)

Cena: pro velký zájem akční víkendová 60 000,- korun českých.
Kontajkt buď tady přes SZ, nebo email afterburner@centrum.cz, kdyby to někdo nutně potřeboval odvézt ihned, lze se dovolat i na 724033409 :-) Auto je k vidění v Praze.
Přílohy
RRC_PRG02s.jpg
rrc002.jpg
rrc001.jpg
Naposledy upravil(a) Afterburner dne 30 říj 2013 18:38, celkem upraveno 3 x.

Afterburner
Kontaktovat uživatele:

Re: Range Rover Classic 3,5 V8 asi na prodej

#2 Příspěvek od Afterburner » 15 říj 2013 21:25

To Low: Bohužel SZ nelze poslat a email se mi vrátil po dvou dnech jako nedoručitelný. Takže odpovídal jsem, že tomu necham nějakej čas a případně se ozvu. Aby to nevypadalo, že jsem hulvát :-)

tomáš štěpnička

#3 Příspěvek od tomáš štěpnička » 16 říj 2013 11:01

Ahoj Tome
nejsi srab ...jen nemáš růžové brýle jako má většina členů zde :yes

Tim
tel.: 736287666
auto: Free, Civic, Outback

#4 Příspěvek od Tim » 16 říj 2013 11:10

To asi není růžovými brýlemi ale obrovským :heart

Omlouvám se za OT :angel
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!

Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!

Afterburner
Kontaktovat uživatele:

Re: Range Rover Classic 3,5 V8 na prodej

#5 Příspěvek od Afterburner » 20 říj 2013 18:27

Tak bohužel ani Classic Meets, přestože šlo o velice hezkou akci s fajn lidma, mě nepřesvědčil o tom, že nutně potřebuju Land Rover, takže Classic je opravdu na prodej.

Afterburner
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Afterburner » 24 říj 2013 17:25

Pozor AKCE !!!! :cash A z toho vyplývá akční cena 60 000,- korun českých :-)

The Siki
auto: RL Defender 110 Td5

#7 Příspěvek od The Siki » 24 říj 2013 17:33

Nojo Tome ale az v letě pojedeme greenlanding tak u tech tvejch BMW urves všechny spoilery........

Afterburner
Kontaktovat uživatele:

Re: Range Rover Classic 3,5 V8 PRODÁNO

#8 Příspěvek od Afterburner » 30 říj 2013 18:39

Akce ukončena z důvodu vyprodání skladových zásob. :Pohoda:

Hanys_a_Kaca
tel.: 775 173 983
auto: DEF110+D2+RRC

Re: Range Rover Classic 3,5 V8 PRODÁNO

#9 Příspěvek od Hanys_a_Kaca » 30 říj 2013 18:43

Tak nám bonzni kdo?
Hanys a Káča

Land Rover se nekupuje, Land Rover se staví.
O našem výletu: http://www.oneland.cz

Zamčeno