prevodovka rizeni ze series
prevodovka rizeni ze series
Len taká úvaha, na dlhé zimné večery... dala by sa vymeniť prevodovka riadenia v defendri, za prevodovku zo series? Myslím tým bez väčších úprav, či náhodu nesadne presne uchytenie na rám. Predpokladám, že v series by mohol byť priaznivejší prevodový pomer, keďže bola bez posiľňovača.
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Re: prevodovka rizeni ze series
Defender 200TDi a starší byly taky bez posilovače.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Aha, tak to som netušil. A je teda prevodovka z 200 a 300 Tdi zameniteľná? Skúšal som aj googliť nejaké obrázky, ale nie som z toho o moc múdrejší.
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Zaměnitelná je, ale jízda s ní je utrpení. Ze Series tam nejde v žádném případě.
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
utrpenie som si vyskúšal, keď mi prestal fungovať posiľňovač 
to ma doviedlo k myšlienke, že staršie prevodovky riadenia (bez posiľňovača) mali zrejme vhodnejší prevodový pomer, začal som teda uvažovať o výmene (s cieľom urobiť auto ešte jednoduhšie a spoľahlivejšie
)
každopádne zatiaľ to ostáva len v rovine úvah, posiľňovač teraz funguje
vďaka za info

to ma doviedlo k myšlienke, že staršie prevodovky riadenia (bez posiľňovača) mali zrejme vhodnejší prevodový pomer, začal som teda uvažovať o výmene (s cieľom urobiť auto ešte jednoduhšie a spoľahlivejšie

každopádne zatiaľ to ostáva len v rovine úvah, posiľňovač teraz funguje
vďaka za info
- forester
- tel.: +421 905 979 273
- auto: DI300Tdi ARO 240
Tak to je riadenie z psilňovaním,také mám v ARE a jazda z 4,5 t súpravou a cúvanie zákazníkom do dvora je robota pre chlapa
.Ten posiľovač je na nezaplatenie,radšej investuj do opravy ako prestavby.

V jednoduchosti je krása.