LR DISCO 1 200tdi - čekající na dokončení

Moderátor: stan

Zamčeno
Zpráva
Autor
kubavlc

LR DISCO 1 200tdi - čekající na dokončení

#1 Příspěvek od kubavlc » 02 pro 2013 13:51

Ahoj, loni jsem si koupil tady na foru Discovery 200tdi.Chvili jsem s ni bez problemu jezdil a protoze to neni moje hlavni auto, nekdy pred letem jsem ji odstavil a zacali jsme na ni pracovat, aby na podzim byla zabavnejsi v terenu.Bohuzel mezitim se okolnosti sebehli tak, ze ja urcite dalsi rok tohle auto nevyuziju, coz me mrzi, tesil jsem se.Foto dodam do konce tydne, zatim je to tedy spis, abyste o tom vedeli a mohli popremyslet, popr je samozrejme mozny se po domluve jet rovnou podivat.Kousek od Kladna.

Neco o aute:
LR DISCOVERY 200tdi rv 91
kastle je klasicky s korozi.zespoda to neni zas tak strasny, pod kufrem to asi bude klasicka katastrofa.
vnitrek:hadrovy sedacky, interier spis horsi stav (neresil jsem to, do terenu)
7 mist i v TP
tazny na 3,5
ja delal po koupi - novy chladic, koule predni (ne nove, ale origo z anglie z vrakace-mozna lepsi nez druhovyroba), neco malo na kardanech
klasicka vule na rozvodovce-nahradni bez vule bude k autu, ja uz ji tam davat nebudu

vybava:
uplně novy a nikdy nejety pevnostni naraznik s pripravou na navijak, k nemu i sekl na lano
navijak (tusim golem winch) neni namontovany
snorchl tam uz byl (Safarisnorkel) ale je potreba si trochu pohrat s vyvodem z airboxu, nejspis to neni uplne origo reseni
kryt na predni dif - nidky nejety jeste zabaleny
5x nove pneu (uz na aute) - koupene zde na foru Michelin MT- nikdy nejete
k autu je puvodni naraznik

v aute jsem mel nejakou kurtu od bernera, tu dam k tomu

cenu bych videl nekde kolem 60.rychle jednani je sleva.

kontakt: kuba
kuba.vlcek (zavinac) gmail.com
tel: sedmsedmsedm 931614

Volejte, piste, potrebuju to poslat pryc.
Smutny Exlandroverista
Kuba
Přílohy
jedna neaktualni foto (pred liftem, stare gumy, bez pevnostaku...)
jedna neaktualni foto (pred liftem, stare gumy, bez pevnostaku...)
LR D1 300TDI - 2" lift, HD nárazníky, přední ARB, zadní ARB-poloosy HD Ashcroft, Warn winch+syntetika
VOLVO C303,VOLVO 940 TURBO,VOLVO 740 TURBO,VOLVO 740 pohřebák, VOLVO 850 TURBO

Vlček

Re: LR DISCO 1 200tdi - čekající na dokončení

#2 Příspěvek od Vlček » 02 úno 2014 11:37

Dobrý den,Disco je ještě na prodej?Popřípadě co si mám představit pod pojmem na dokončení?Auto je komplet,nebo rozebrané?STK?Eko poplatek?

Zamčeno