H.
Moderátor: Miky_CZ
Rover píše:Taky mám G19 a naučil jsem se ho nosit prakticky pořád, dá se na to zvyknout... v době kdy se nosí jen triko a zbraň v "pádle" by byla příliš na ráně, tak používám ledvinku od Aegisu a spokojenost...
Jinak Glock má horkou novinku G42, která má zatím výborné recenze. Nejmenší Glock. Zatím sice u nás dostupný není, ale měl by být snad brzo.
http://g42.glock.us/?utm_source=Homepag ... mpaign=G42
koukněte na to video...je to sexy...
Pro mě trochu z ruky, ale když to člověk spojí v létě z hezkým výletem, tak proč tě na západě nenavštívit.KENY píše:Tak to opravdu nevímkovář píše:Nevíte někdo, jestli kocour už v Mimoni dal dohromady tu střelnici na 120m?
Provětral bych Mosinku na delší vzdálenost.![]()
Ale už brzy bude tady u nás na západě jedna nová stovka a mnoho dalšího![]()
Jak bude hotovo dám info, pro členy fora samozřejmě slevy a vyhražená místa na parkovišti pro vozy LR a RR![]()
a další bude taky, jen musím zjistit jak je to s tou licencí na prodej alkoholu
Myslíš KENY, že by se tam ty flinty daly přes noc někde zamknout?KENY píše:Velmi správně. Uděláte výlet, večer dáme pivko........
Nó páni. Škorpík jako samonabíječka ráže 7,65 s opěrkou, to je docela hukot. A s výbavou do 5 000,- ... mno páni. Asi si po 10 letech pouze se ZP pořídím konečně zbraňJohny R píše:Jo jsou! Např. vz. 58 nová cca 6000,- ojetina jen kolem 4000,-! Kosa je mezi střelci hodně oblíbená, má ji kde kdo! Nejsou to ale automaty, střílí jen jednotlivé, ale myslím si že i tak je to teda dost nebezpečná hračka! Dokonce zbrojovka začala dělat 58 i jako loveckou zbraň, tzn. má zásobník jen na tři náboje. Ale já bych si to teda nepořídil!