nedosiel som ani domov na aute co nema ani 100tis
praskla mi pruzina

necakana cesta domov chce necakane riesenie - pivo z rumom

Moderátor: Miky_CZ
kupit nahradu alebo original??petr pp píše:No to mas asi c3 tam je to bezne.
dik za ponuku, zatial neviem co s tym vsetkym ale ozvem sa ak by som nic lepsie nevymyslelpetr pp píše:Teraz ma napadlo ze tu mam jednu co zostala z jednej c3 ak mas sem pobliz cestu tak si ponu prid nova je cca50e ja ju hodim do srotu tak ti nieco usetr.
o tom som myslim cital ale to sedi asi len u DIIkypetr pp píše:Tiez som to prerabal ale drziak som len otocil a vyrtal 1 dieru.
a aky rozmer pneu máš ? mňa to tiež čaká,tak som zvedavý či to bude stačiť iba otočiť,alebo sa budem musieť púšťať do nejakých vjěčích akcíí... ja mám na leto nachystané MT 265/75/16petr pp píše:Tiez som to prerabal ale drziak som len otocil a vyrtal 1 dieru.
Stačí otočit a vyvrtat 2 díry práce na max. 30 min. Dobré je vyztužit prostor šroubů na přidělání kola. Jeden šroub jsem měl vytrhlí z toho plechu je dost tenký na to jaký kola tam věšíme.Balú píše:a aky rozmer pneu máš ? mňa to tiež čaká,tak som zvedavý či to bude stačiť iba otočiť,alebo sa budem musieť púšťať do nejakých vjěčích akcíí... ja mám na leto nachystané MT 265/75/16petr pp píše:Tiez som to prerabal ale drziak som len otocil a vyrtal 1 dieru.
to su o dosť menšie gumy,doteraz som mal 265/70/16 na origo držiaku ,a pneu sa prakticky dotýkala zadného nárazníka, tak 75ka tam nevleze,bude na disku z ET8 tak zo stieračom nebude problémpetr pp píše:At 225,75,16 a od origo naraznika som mal 4cm. A este jedna vec ze treba bacha na zad. stirac.
tak díky chlapi,niečo s tým počarujem a vystužím to,som rád,že to stačí iba otočiťhabakuk píše:Stačí otočit a vyvrtat 2 díry práce na max. 30 min. Dobré je vyztužit prostor šroubů na přidělání kola. Jeden šroub jsem měl vytrhlí z toho plechu je dost tenký na to jaký kola tam věšíme.
uplne v pohode, na to tu mame forum aby sa diskutovaloBalú píše:tak díky chlapi,niečo s tým počarujem a vystužím to,som rád,že to stačí iba otočiťhabakuk píše:Stačí otočit a vyvrtat 2 díry práce na max. 30 min. Dobré je vyztužit prostor šroubů na přidělání kola. Jeden šroub jsem měl vytrhlí z toho plechu je dost tenký na to jaký kola tam věšíme.![]()
sory gibson,že som sa ti tu nanominoval