Zkušenosti se servisem v Nové Pace
Moderátor: Acon
- tel.: +420775196109
- auto: LR DII; Volvo XC90 -
- Kontaktovat uživatele:
POZOR v Nove Pace je to servisem KATASTROFA. Musite se objednavat 14dni dopredu - furt tam nekdo zaclani s nejakejma pekacema a na poradny DiscoTRAKTOR jim nezbyva cas. VSEM doporucuji najit si nejaky servis kde Vas vezmou hned na pockani (AMT Praha nejlepe - jestli tam netrefite tak Vas tam navedu osobne z kilometrove vzdalenosti). Fakt si to dobre rozmyslete a nechte mi v te Pace kousek casoprostoru alespon kazdych 20000km.
Ach jo, si tady kazdej mysli, ze jsou tam na nej zvedavy nebo co...
Ach jo, si tady kazdej mysli, ze jsou tam na nej zvedavy nebo co...
DiscoTRAKTOR II TD5 1999, MT, 2*sibr, 7mist, jenom jedna pritelkyne + Terezka
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
No jo no, můj skorotraktor už tam zabírá místečko dohromady pomalu dva měsíce a předtím stál měsíc na dvorku než mě vzal Mareda v Líbeznici kde se autíčko taky hřálo dva měsíce. Od února jsem s LR najezdil asi čtyřista km a to jen ze servisu do servisu.
Holt kdo si počká ten se dočká. Ještě, že mám ještě normální osobní auto.
Disco mi zachránilo život
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Jarys píše:No jo no, můj skorotraktor už tam zabírá místečko dohromady pomalu dva měsíce a předtím stál měsíc na dvorku než mě vzal Mareda v Líbeznici kde se autíčko taky hřálo dva měsíce. Od února jsem s LR najezdil asi čtyřista km a to jen ze servisu do servisu.
to Jarys.A s čím si byl v Přešticích?
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
-
alap
- auto: RRC LSEi
- Kontaktovat uživatele:
Tak je pravda, že jedno místo tam už přes měsíc zabírám já a už mám pořádný absťák se projet ve svém RR, ale když nejde a nejede tak co mám dělat. Je pravda, že se to tam teď se servisem nějak táhne, ale prý na konci týdne auto dostanu, ale jestli bude opravené ví bůh. Tak tajně doufám, že ano a že nebudu mít jen dvě tuny železohlinikoplastového šrotu.
ex. Range Rover Classic 4,2 LSE 93 LPG
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
- tel.: +420775196109
- auto: LR DII; Volvo XC90 -
- Kontaktovat uživatele:
Onehdá jsem se opět zastavil v servisu v Nové Pace.
Vše proběhlo O.K.
Až na jednu maličkost - tempomat stále nechodí čo je s ním???
Takže proběhla diagnostikou navržená oprava/výměna spojkového čidla (cca už nevím kolik CZK) a stále nic. Až další komunikace mezi servisem a řídící jednotkou DiscoTraktoru odhalila problém - ZAKÁZANÝ tempomat (softwarově). Servis celou záležitost řešil okamžitě (telefonicky). Výsledek je ten, že nevím, jestli se podaří softwarově rozjezdit tempomat, a ani jestli se čidlo spojky neměnilo zbytečně. JE PRAVDA že mi bylo oznámeno, že pokud je čidlo funkční a oprava/výměna byla zbytečná, bude mi při příšťí návštěvě cena za čidlo odečtena z faktury. Takže celkem si není na co stěžovat. Jenom mi vadí že od té doby uběhla celá řada dní a nevím jak to dopadlo s antiupgradem (nebo DOWNupgradem) diagnostického software.
Ale stejně tam příště pojedu znova... Nabídli mi čaj i sušenky. Heč
Vše proběhlo O.K.
Až na jednu maličkost - tempomat stále nechodí čo je s ním???
Takže proběhla diagnostikou navržená oprava/výměna spojkového čidla (cca už nevím kolik CZK) a stále nic. Až další komunikace mezi servisem a řídící jednotkou DiscoTraktoru odhalila problém - ZAKÁZANÝ tempomat (softwarově). Servis celou záležitost řešil okamžitě (telefonicky). Výsledek je ten, že nevím, jestli se podaří softwarově rozjezdit tempomat, a ani jestli se čidlo spojky neměnilo zbytečně. JE PRAVDA že mi bylo oznámeno, že pokud je čidlo funkční a oprava/výměna byla zbytečná, bude mi při příšťí návštěvě cena za čidlo odečtena z faktury. Takže celkem si není na co stěžovat. Jenom mi vadí že od té doby uběhla celá řada dní a nevím jak to dopadlo s antiupgradem (nebo DOWNupgradem) diagnostického software.
Ale stejně tam příště pojedu znova... Nabídli mi čaj i sušenky. Heč
DiscoTRAKTOR II TD5 1999, MT, 2*sibr, 7mist, jenom jedna pritelkyne + Terezka
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Já ty "kluky" tam, jen a jen chválím. L.R. rozumí a jestli se spletou na "takové drobnosti" myslím, že je omluvitelné. Jejich přístup je super. Je třeba si uvědomit, že ve značkových servisech, by s tebou o tomto nikdo nediskutoval a bůhví, co vše by ti bez zpětné náhrady vyměnili
páč jim to na compu popsalo závadu, jako výměnu půli auta
A dále, než dávat L.R. do nějakého "rádoby" super servisu, kde ti slíbí to či ono.....a proto David a Libor v Pace a Jirka v Boskovicích, jsou ti, kterým můžeš důvěřovat, bez jakýchkoli pochybností. Toť můj názor 
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu