Jo a v D4 nevozím ženu ani psa, protože pes mi už bohužel umřel a žena má Freelander2.

Defender je správná volba. Hlavně na ten účel který popisuješ. V 300Tdi a Td5 budeš na severu pořád řešit zamrzlá okna a v autě se pořádně neohřeješ když tam nedáš dodatečné teplovzdušné topení. Puma je dobrá volba (podle mě), je v ní již o poznání větší jizdní komfort pro každodenní používání a jak píšeš, máš u baráku "severský ohřev" do zásuvky, tak bych ze startů v zimě neměl strach, když bude v nádrži kvalitní nafta. Teplovzduch mám i v Pumě, nechávám po vzoru DanoDef v zimě přes den puštěný a pokaždé když se do auta vrátím, je teplo, neřeším okna atd. prostě pohoda.AlesNorway píše:No ted jste mi v tom chlapi udelali trochu zmatekTech startu se fakt nebojim, umim to tu poresit pripojenim k baraku a celou zimu udrzet motor v teple...o to nejde.... Bydlim v lesich, nejsem mestak, opravujeme barak, obcas potrebuju do stavebnin privezt cement, fosny a pod.... Spotrebu nastesti nemusim resit, ropy je ve Skandinavii dost, automaty: behem vanoc mi odesla prevodovka u Passatu..... a pred 14 dny druhy automat u Renault Master... jen 100 000km najeto.... Proste to tu nezvladly.. i kdyz pasik musim priznat uz byl dedek a prelezl 300 000km a svoji sluzbu udelal.... Ja kdyz vidim u D3 te elektroniky co tam vse je, tak to je to ceho se bojim.... resil tu nekdo uz vymenu prevodovky u D3 ? Pravda je ze se s tema utama musim povozit a asi dojem a pocit rozhodne... I kdyz jsem k tomu Defiku tedy vice nakloneny.... Jak by jste dle zkusenosti procentualne vyjadrili spolehlivost D3 versus TD4 ? Ja myslim, ze velky servis bych stejne asi vzdy spojil s navstevou Ceska u nekoho dobreho, ktery by to jednou za rok poradne proklep a dal do kupy.... Prave servis, prace a i dily je to co tu stoji raketu nehoraznou, prevysujici cenu nafty nebo benzinu, tak ze jestli budu jezdit za 10 ci 15 l neni pro mne uz tak rozhodujici... Jak jsem jiz uz nekde asi psal, denne jezdim do prace a domu + nejake drandeni kolem baraku...cca 150km..
Moc hezká dvojčataiYary píše:Nechci tady rozpoutat nejake putky, ale o tom jsi neuvazoval ????????
Pozornost věnuj spojce a potom spojovacímu kusu mezi převodovkami. To jsou u pumy takové ty libůstky. Je tu popsáno v jiných vláknech. O topení už víš.AlesNorway píše:pekne foto...ale tohle se tu za prve nesezene jen tak a za druhe to bude stat dvakrat tolik co 110ka.... je rozhodnuto...zitra v 11 hodin jedu k dealerovi, pujcim si to na dopoledne a pojezdim s Pumou..... pak vam reknu jak to dopadlo..... na co si u ni dat nejvetsi pozor, krom koroze na obvyklych mistech ?
... ufff este, ze namam "pumu" ale chcel by som.MOPADŽI píše:Jestli to bude puma co si odvezeš domů, fandím tibudeš "blázen" stejně jako my, co jí máme a to právě to je to krásné na všech Defendrech.