MadTom píše:Podle mě stačí ze stávající jednotky opsat kódy vstřikovačů a typ plynového pedálu a tohle zadat do nové jednotky. A potom jenom spárovat s jednotkou imobilizéru. A stará jednotka se tam dá kdykoliv vrátit, bez potřeby diagnostiky.
No a pokud by jsi to chtěl doopravdy pořádně, tak by bylo vhodné resetnout adaptaci automatu, ať se znovu provede. Ono se to jinak udělá postupně samo.
Takže výměna jednotky, včetně proběhnutí celého auta diagnostikou je tak do půl hodiny.
Zkusím se v rozumné době ozvat, že bychom se dohodli kdy a kde to spáchat. Na další dva týdny mám programu až za roh, tak nějak potom (pokud mě někdo nepředběhne). Reset automatu mi v létě udělal Patrik. S výměnou ŘJ je to potřeba znovu? Možná bych nejprve počkal, co to bude dělat.
Acon píše:Nezmysel to nie je. Pri kickdowne Ti radí pri cca 4500ot. Do 1/3 plynu to radí ako hovoríš, pri 1/2 je to okolo 3-3500 a na 3/4 plynu medzi 3-4000. To ani nemá logiku aby to radilo stále do 3000 bez ohľadu na to ako tlačíš plyn.
Nad 3 sa dostanem aj teraz s meničom Medium ak to pritlačím pri predbiehaní a pod.
S Aconem asi nemá smysl diskutovat. Určitě zná moje auto lépe než já...

Nebo možná nevidím na otáčkoměr.