( nakupoval jsem něco na Litep - ceny i výběr slušný, ale poštovné 150 kč i za maličkost...

Moderátor: stan
Že to jde u tebe, nemusí to jít jinde. Dám ti příklad: ČP toho neposíláme moc, takže nám to nesvezou. Tudíž musím vyslat zaměstanance na poštu. Je cca. 5min chůze x 2, 10min při nejlepším trvá zásilku odbavit. Většinou mu to vyjde tak na 30min. Ty mu musím pochopitelně zaplatit, takže jen za tohle dám 50Kč + hodnotu poštovného. Stovka ani člověk nemrkne. A to do toho nepočítám, že by místo lítání po poště mohl něco konstruktivního dělat. Nevím v jakým oboru děláš, ale pokud těch obálek nenosíš 10 najednou, tak se to musí dotovat.azni píše:Tak se zbytecne nenervuj - taky hodne veci posilame a snazime se to postovny rozlisovat podle velikosti a vahy zasilky ! Pokud jsou to malickosti, jde to treba obalkou, vetsi veci se zatim vzdy vejdou do stokoruny se vsim vsudy.
( Jsme radi, ze zakaznik nakoupi prave u nas a nemam potrebu si uctovat 50kc za to, ze strcim vec do krabicky a prelepim paskou. A pokud by mi to uz chybelo, rozmelnim ty castky za drobnosti mezi drahe zbozi... )
Na tema cen zasilek bych ale v diskuzi pokracoval nerad, to je kazdeho svedomi, zajimal by me spise dalsi moznosti nakupu.
Já bych ještě řek,že to v sekci Discovery je trochu mimo ...nebylo by to lepší tady http://www.landroverforum.cz/forum/viewforum.php?f=14Mira 101 píše: a to je asi vse co se k tomu da dodat,tak pekny den,.
Len z príspevku akosi vyplynulo, že práve to Ťa najviac žerie.azni píše:...
Na tema cen zasilek bych ale v diskuzi pokracoval nerad, to je kazdeho svedomi, zajimal by me spise dalsi moznosti nakupu.