Páni urobil som chybu pri objednávaní krytiek na disky z bmw a tieto mi tam nepasuju, sú ale údajne na nejaký typ LR aj s logom. Ponúkam ich teda na predaj komu by sa hodili.
Krytky sú plastové s plechovým povrchom s logom. Na aký typ by mali pasovať netuším, dávam info čo viem namerať:
- vonkajší priemer : cca 72mm - nameraný , podla predajcu 70mm
- vnútorný priemer : cca 64mm - nameraný , podla predajcu 65mm
Sú úplne nové,nepoužité, iba jednu som odbalil z igelitu a odskúšal. Krytky maju na sebe ochrannú foliu a su zabalené v obale. Účet mám k nim takisto, stáli 22,50 euro za 4ks.
Ponúkam za 20 euro, prípadne dohoda. Na trase ZA-BA s miernymi odbočkami môžem doviezť
Land Rover krytky na hlinikové disky
Moderátor: stan
- hifi
- tel.: 0944542144
- auto: D2 Td5 2004 automat
Land Rover krytky na hlinikové disky
Peter
Skôr než dáš do pohybu čelusť, uisti sa či máš zapnutý mozok. Keď hlava rozmýšla, ruky sa len hrajú.
G4 LE , Ashcroft HD TC , Ashcroft HD flexplate , Kokesek re-map , de-EGR , 2" lift
Skôr než dáš do pohybu čelusť, uisti sa či máš zapnutý mozok. Keď hlava rozmýšla, ruky sa len hrajú.
G4 LE , Ashcroft HD TC , Ashcroft HD flexplate , Kokesek re-map , de-EGR , 2" lift
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Re: Land Rover krytky na hlinikové disky
Je to na originál disky Land Rover ( určitě D III - IV nebo RR Sport, ale neměřil jsem - jen odhaduju podle foto ) ..... ( podle mě disky z BMW nepatří na Land Rover a opačně ...ale je to podle vkusu každého soudruha )
Jinak pokud to někoho zajímá,tak ty plechové ovály v krytkách jsou vyrobené v Hrušovanech u Brna ČR
( a nejen ty )
Jinak pokud to někoho zajímá,tak ty plechové ovály v krytkách jsou vyrobené v Hrušovanech u Brna ČR

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- hifi
- tel.: 0944542144
- auto: D2 Td5 2004 automat
Re: Land Rover krytky na hlinikové disky

Peter