Moderátor: Miky_CZ

PavelU píše:Rudo kolik vlastně ta zahrádka stála, pořád přepisuješ cenu, je ta cena i s dopravou

Tak že ta opravená ( druhá ) cena je z dopravou
  Tak že ta opravená ( druhá ) cena je z dopravou   Sám sem té ceně nevěřil
 Sám sem té ceně nevěřil  

No já ty nášlapy potřebuji, protože občas vezu i staší lidi (80+) a pro ty je disko dost vysoko, tak by to mohlo pomoct...RudaK píše:Stane nechci ti brát vítr s plachet,ale ty nášlapy nejsou to pravé,pokud chceš občas sjet se silnice. Radim je měl a po prvním výletě do terajnu ( asi nic hard core ) je ohl. No a to tím způsobem,že nemoh otevřít dveře. Tak je oddělal a prodával ( no je to už dýl ) Asi tak .....Jinak nevím ani co u nás stojí ,tak nemůžu posoudit .
p.s. eBay dobrý ( chce to vědět kolik věc stojí u nás) ale pozor - musíš mít taky domluvenou dopravu ,páč to většinou neposílají
Teda zrovna tyto nášlapy pošlou a to chce taky vědět co chtějí za dopravu !!!!!! No a v neposlední řadě,co za to chceš pustit TY
Chce to sledovat případnou dražbu zahrádky a nejdřív si zajistit dopravu ( né všude někdo jezdí - vlastní zkušenost) a pak někoho,kdo je přihlášený do systému ( nebo se přihlásit sám) No a pak mnoho štěstí s dražbou - někdy to vyjde fakt za pusu
já přihlášený nejsem

není problém v nakládacím módu
  není problém v nakládacím módu   tam by nášlapy špinily buď kalhoty nebo lítka
  tam by nášlapy špinily buď kalhoty nebo lítka   
 PavelU píše:Jo to jsem přesně potřeboval vědět, protože já ji můžu mít novou za cca 20000,- bez DPH a dopravy...
To jsi ji Rudo vydražil skoro zadarmo...
 Sem říkal,že sem tomu nevěřil do té doby,než mě to přistálo u baráku ( teda sem si pro to musel dojet do průmyslové zóny v Modřicích
  Sem říkal,že sem tomu nevěřil do té doby,než mě to přistálo u baráku ( teda sem si pro to musel dojet do průmyslové zóny v Modřicích   ) Hlavně sem nevěřil těm přídavným světlům ( dealer to zde nabízel = 1 pár za cca 16 000,- kč a tam byly namontovaný dva páry - eště je mám schovaný
  ) Hlavně sem nevěřil těm přídavným světlům ( dealer to zde nabízel = 1 pár za cca 16 000,- kč a tam byly namontovaný dva páry - eště je mám schovaný   ) Tak že vlastně za  cca 1/3 ceny světel všechno
  ) Tak že vlastně za  cca 1/3 ceny světel všechno  

No u těch, co mají 80+ let a jsou menší (160-170cm) je to problém i v nakládacím módu, pokud teda nestojím u nějakého vyššího pangejtu... Oni už totiž špatně chodí, takže se jim špatně leze tak nahoru...RudaK píše:Při nastupování rodičůnení problém v nakládacím módu
tam by nášlapy špinily buď kalhoty nebo lítka

Moje maminka si to nemůže vynachválit bo dovnitř nasedne a při vystupování lehce vyskočí ( teda sjede se sedačky ) " Nastupování seniorů je nejlepčí v spuštěném podvozku "

)
  )
MadTom píše:Zkušenost s D2 (známá už chodí jenom o berlích) - lepší je schůdek, nášlapy které byly na druhém autě znamenaly špinavé kalhoty a to bylo sucho. Našlápnout na to stejně nemohla, protože jsou moc blízko karoserie a tak i když couvala, tak to šlo o dost hůře než se schůdkem.

hmm, to je na zamyšlení... ale z čeho ten schůdek, aby to nebylo příliš těžké, bylo to skladné a vydrželo to...?MadTom píše:Zkušenost s D2 (známá už chodí jenom o berlích) - lepší je schůdek, nášlapy které byly na druhém autě znamenaly špinavé kalhoty a to bylo sucho. Našlápnout na to stejně nemohla, protože jsou moc blízko karoserie a tak i když couvala, tak to šlo o dost hůře než se schůdkem.

Když se na to tak dívám,aby ten jekl nebyl lepší model ...HST píše:Děláme to na jeklech, do roviny zvednutych sedaček. Tak pro inspiraci
 já to dělal ze dřeva páč mám kamaráda stolaře ..
  já to dělal ze dřeva páč mám kamaráda stolaře ..  .  No uvidím ,jestli by se mě chtělo to předělávat,ale jekl zabírá určitě míň místa  ( a váhově by vycházel hliník zas ještě lehčí - tak že další level
   .  No uvidím ,jestli by se mě chtělo to předělávat,ale jekl zabírá určitě míň místa  ( a váhově by vycházel hliník zas ještě lehčí - tak že další level    ). Dej pak sem finální výsledek té kostry na zvýšení podlahy . Líbí se mě to,zdar vylepšování
  ). Dej pak sem finální výsledek té kostry na zvýšení podlahy . Líbí se mě to,zdar vylepšování  
jj, je to 7 mistna, zadni sedadla venku.xxx píše:má pásy Rudo i vzadu v C sloupku, tak je to 7místná verze
Jinak i já jsem zvědavý na výsledek a možná se potom do něčeho podobného pustím
 .
. 
 vzdy som sa vyspal dobre. Pripada mi to trocha zbytocna uprava, ale ked ma niekto chut hrat sa preco nie. Snorchel mam original, vobec nehuci, takze odporucam a zahradku mam z ciny za 350€. Takisto spokojnost.
 vzdy som sa vyspal dobre. Pripada mi to trocha zbytocna uprava, ale ked ma niekto chut hrat sa preco nie. Snorchel mam original, vobec nehuci, takze odporucam a zahradku mam z ciny za 350€. Takisto spokojnost.