je tady možnost ubytování, 2x2-lůžkový, 1x3-lůžkový pokoj, fungl nový šecko, 1 km vod campu, dojet možno přes tankáč mimo silnici, parkování v uzavřeným areálu pod kamerama, WIFI...
350,-/os/noc.
po dohodě možnost snídaně...
rezervace sem...

Moderátor: Miky_CZ
O.K....zamluveno...Franta D1 píše:Jestli je volno tak bych obsadil jeden dvoulžák PA- SO
o.k....rezervováno...petr pp píše:prosim si to 3lozko pokial sa tam vmestim ja zo zenou 1x 9 rocny a 1x3trojrocne dieta-bude spat s nami na manzelskej posteli
V kolik v pátek pojedeš a znamená ono pomaloučku, polehoučku i to, že bych ti stačil i se Serií? Pojedu nejspíš někdy kolem desáté dopoledne a zaručené po prdelkách.yorkin píše:Chci jet po staré, ev. i okreskách, a pomaloučku polehoučku
Volat se dá, ale nezvedám neuložená číslaNeklan píše:OK, zrovna ze Skalska vede podle všeho nezpevněná cesta dolů do Kamenného Přívozu přes Kněží horu, ale předpokládám, že tam bude zákaz vjezdu. Za prozkoumání by to ale možná stálo. Tak já bych tedy někam tam k vám dorazil kolem půl desáté a ozval bych se. Na ten telefon, kde píšeš "jen sms" se opravdu nedá volat? Moje číslo posílám PM.
paramount2 píše:LAST MINUTE!![]()
je tady možnost ubytování, 2x2-lůžkový, 1x3-lůžkový pokoj, fungl nový šecko, 1 km vod campu, dojet možno přes tankáč mimo silnici, parkování v uzavřeným areálu pod kamerama, WIFI...
350,-/os/noc.
po dohodě možnost snídaně...
rezervace sem...
Já už se Lowa ptal, zda nepotřebuje nějakou výpomoc, co se týče organizace... Divné, že nic neříkalFranta D1 píše:Aby nemusel někdo hlídat Aupair
A já už jsem se bál, že budu muset celou sobotu stát u skákacího hradu a hlídat svoji juniorkulow píše:A ještě jedna aktualita. Ke skákacímu hradu pro děti jsme se rozhodli umístit Aupair, která pohlídá rozumnou dobu vaše ratolesti.