Koupím pořádný starý tranzistorový rádio
Moderátor: stan
Koupím pořádný starý tranzistorový rádio
Rád bych sehnal pořádný starý tranzistorový rádio, manuální ladění, pořádná stupnice, všechny pásma, prostě to co dneska už není...
Ideálně GRUNDIG - top -CONCERT BOY 1500 LUXUS, /není podmínkou/
nebo něco podobného.
nejlépe bez kazetové mechaniky
Nejsem sběratel, jedná se mě o jeden kousek něčeho solidního, co by mne uspokojilo a měl bych si s čím kroutit a ladit po staru.
Pokud se někomu něco doma povaluje a je to funkční, tak dejte vědět. Koupím za rozumnou cenu.
/nějak mě ty tunery ser.../
Ideálně GRUNDIG - top -CONCERT BOY 1500 LUXUS, /není podmínkou/
nebo něco podobného.
nejlépe bez kazetové mechaniky
Nejsem sběratel, jedná se mě o jeden kousek něčeho solidního, co by mne uspokojilo a měl bych si s čím kroutit a ladit po staru.
Pokud se někomu něco doma povaluje a je to funkční, tak dejte vědět. Koupím za rozumnou cenu.
/nějak mě ty tunery ser.../
Zatím mám Land Rover jen v hlavě, ale nákaza je to značná !
Re: Koupím pořádný starý tranzistorový rádio
To jsem se onehdá taky rozhodl, že bych si chtěl koupit nějaký rádio o kterém jsem marně toužil na přelomu 70. a 80. let (co se prodávalo v Tuzexu za cenu mírně ojetého auta) a nakonec se to rozrostlo až do toho co je na obrázku... takže Tuzexové sny jsem si splnil docela důkladně... 
Přeju ať něco pěkného seženeš...

Přeju ať něco pěkného seženeš...
Country boy...
viem co myslis, tiez mam tych modernych tunerov plne zuby. vyriesol som to tak ze som si kupil Roberts R600 (http://www.ebay.co.uk/csc/i.html?_fln=1 ... STOR+RADIO" onclick="window.open(this.href);return false;)
Potom som kupil este jedno take radio, a potom este jedno male Roberts RFM3.
Vsetky z ebayu, vsetky fungovali, vsetky potrebovali udrzbu typu rozobrat-vyfukat prach-premazat a novu baterku.
Potom som kupil este jedno take radio, a potom este jedno male Roberts RFM3.
Vsetky z ebayu, vsetky fungovali, vsetky potrebovali udrzbu typu rozobrat-vyfukat prach-premazat a novu baterku.
if it ain't broke, don't fix it
No jsem rád, že mne někdo chápe, a má podobné názory. Asi jsme holt zpátečníci
Koupil jsem si nový Grundig Yacht Boy 10, a trochu zklamání, Chtěl jsem něco menšího, ale provedení slabota, kterou nezachránilo ani kožené pouzdro.Kvalita plastových výlisků hrozná, slícování ještě horší, 25 let starý dvojče SONY hraje líp.
Tak budu zkoušet najít něco na aukru.
Koupil jsem si nový Grundig Yacht Boy 10, a trochu zklamání, Chtěl jsem něco menšího, ale provedení slabota, kterou nezachránilo ani kožené pouzdro.Kvalita plastových výlisků hrozná, slícování ještě horší, 25 let starý dvojče SONY hraje líp.
[quote="Rover"]To jsem se onehdá taky rozhodl, že bych si chtěl koupit nějaký rádio o kterém jsem marně toužil na přelomu 70. a 80. let (co se prodávalo v Tuzexu za cenu mírně ojetého auta) a nakonec se to rozrostlo až do toho co je na obrázku... takže Tuzexové sny jsem si splnil docela důkladně... 
to je krása!!!!!
Kdysi jsem taky ujížděl na komponentech a někdy bych to znova chtěl. Dodnes si pamatuju typ mého ex gramce technics sl1210mkII
Akorát se úplně nevyhýbám moderně. Nedávno jsem zjistil, že jeden pašák z našeho městečka vyrábí gramofony.
Podle mě nádherný
http://phonotikal.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

to je krása!!!!!

Kdysi jsem taky ujížděl na komponentech a někdy bych to znova chtěl. Dodnes si pamatuju typ mého ex gramce technics sl1210mkII

Akorát se úplně nevyhýbám moderně. Nedávno jsem zjistil, že jeden pašák z našeho městečka vyrábí gramofony.
Podle mě nádherný

Něco se mi válí v dílně, zítra na to mrknu a napíšu, kdyžtak se klidně připomeň tady nebo SMSkou - 773968639
Land Rover Discovery 2 Td5
ok,díky
Jojo Grundig je čínskejtulda píše:No jsem rád, že mne někdo chápe, a má podobné názory. Asi jsme holt zpátečníci
KLATOVY 606 314 107
- hifi
- tel.: 0944542144
- auto: D2 Td5 2004 automat
...poctive kila kvalitneho zvuku z r.1992 a este tazsie krabicky z r.1978 

Peter
Skôr než dáš do pohybu čelusť, uisti sa či máš zapnutý mozok. Keď hlava rozmýšla, ruky sa len hrajú.
G4 LE , Ashcroft HD TC , Ashcroft HD flexplate , Kokesek re-map , de-EGR , 2" lift
Skôr než dáš do pohybu čelusť, uisti sa či máš zapnutý mozok. Keď hlava rozmýšla, ruky sa len hrajú.
G4 LE , Ashcroft HD TC , Ashcroft HD flexplate , Kokesek re-map , de-EGR , 2" lift
Krása... Esprit nahoře a ta nejlepší klasika dole... moc hezký!!!
Country boy...
To je krásná práce a čistý design. Že bych inovoval svůj gramofon a udělal si radost. Neznáte někdo orientačně přibližnou cenovou hladinu?bacyll píše:Rover píše:To jsem se onehdá taky rozhodl, že bych si chtěl koupit nějaký rádio o kterém jsem marně toužil na přelomu 70. a 80. let (co se prodávalo v Tuzexu za cenu mírně ojetého auta) a nakonec se to rozrostlo až do toho co je na obrázku... takže Tuzexové sny jsem si splnil docela důkladně...
to je krása!!!!!![]()
Kdysi jsem taky ujížděl na komponentech a někdy bych to znova chtěl. Dodnes si pamatuju typ mého ex gramce technics sl1210mkII![]()
Podle mě nádherný![]()
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- Zanzibar
- tel.: +420602286657
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je opravdová krása.bacyll píše:Rover píše:To jsem se onehdá taky rozhodl, že bych si chtěl koupit nějaký rádio o kterém jsem marně toužil na přelomu 70. a 80. let (co se prodávalo v Tuzexu za cenu mírně ojetého auta) a nakonec se to rozrostlo až do toho co je na obrázku... takže Tuzexové sny jsem si splnil docela důkladně...
to je krása!!!!!![]()
Kdysi jsem taky ujížděl na komponentech a někdy bych to znova chtěl. Dodnes si pamatuju typ mého ex gramce technics sl1210mkII![]()
Podle mě nádherný![]()

tři series, jedna devadesátka a jedno disco :-)
- Afterburner
- auto: ex RR Classic
- Kontaktovat uživatele:
Nevim, zda to sem patří, ale nedávno jsem se svým kazeťákem dokonce vyhrál MP3 přehrávač na iDnesu
A pochlubit se musim
viz fotka číslo 5 http://technet.idnes.cz/foto.aspx?galerie=vyvencete" onclick="window.open(this.href);return false;

Tesla Condor... To jsem chtěl Tuldovi navrhnout jako řešení jeho poptávky..
Je to krásnej stroj, kdysi stál dvě tehdejší výplaty, je nádherné se u něj pozastavit třeba při večerní sklence. U mě má své čestné místo.
Jinak pěkná fotka.
Tuldo, stále sháníš toho Grundika? Nepřehodnotíš to?
Je to krásnej stroj, kdysi stál dvě tehdejší výplaty, je nádherné se u něj pozastavit třeba při večerní sklence. U mě má své čestné místo.
Jinak pěkná fotka.
Tuldo, stále sháníš toho Grundika? Nepřehodnotíš to?

- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Já mám něco, co jsem dovezl před 12ti lety ze švýcarského kontejneru, je to tak krásné, že jsem to tam tehdy nemohl nechat. vyhrabu to a nafotím...
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
Sem to o pár palců zvednul...
akorát když si chci pustit vinyl, musím si vzít stoličku, abych tam došáhl... 

Country boy...
Tak jsem z půdy snesl taky gramík Tesla NC 500 hi-fi, oprášil LPéčka a musím přiznat, je to krásný návrat k tomu, nad čím jsem jednu chvíli začal ohrnovat nos......
Poptávka rádia stále aktuální, něco mě bohužel uteklo na aukru, ale nespěchám na to.
Poptávka rádia stále aktuální, něco mě bohužel uteklo na aukru, ale nespěchám na to.
Tyhle gramce byly dost slušné, pak i NAD, ale ty se mi nelíbí...
Jako kluk jsem slintal nad gramofony Technics, teď mám tři - jeden na opravu, druhý naprosto OK (hraje krásně), ale půjde z domu, bo je stříbrný a konečně jsem sehnal černý - můj sen. Ten se sháněl dost těžko.
Jinak mám tady nějaké Pioneery, hlavně ale Technics, ty "můžu".
Kdysi jsem dal pár výplat za komponenty (chvíli po Revoluci), dnes jsou i na Aukru za dobrou cenu - nikdo je nechce, neumí MP3
A tak se mi sešlo pár kusů, co ani nepoužiju a pošlu do světa - receiver Pioneer + tape deck (i dvojče), ten Gramec Technics (stále na Aulru nejde pod dva litry), receivery i zesíky Technics, nějaký tuner se taky najde...
Mimochodem - Tesla gramec MC600Q byl loni na Aukru a vylezl skoro na 4 litry! Kromě slušných parametrů je i moooc hezký
Kde je ta doba, kdy jsem snil nad západními katalogy, kde komponenty nebyly pod 300 Marek (á18,-Kčs) a výplaty byly 2500,-....
Ne že by mi ta nedostupnost chyběla, ale byla to doba poctivé hudby!
Nejen pestrostí skladeb ale i přednesem, pokud jsi měl správný hardware
Jako kluk jsem slintal nad gramofony Technics, teď mám tři - jeden na opravu, druhý naprosto OK (hraje krásně), ale půjde z domu, bo je stříbrný a konečně jsem sehnal černý - můj sen. Ten se sháněl dost těžko.
Jinak mám tady nějaké Pioneery, hlavně ale Technics, ty "můžu".
Kdysi jsem dal pár výplat za komponenty (chvíli po Revoluci), dnes jsou i na Aukru za dobrou cenu - nikdo je nechce, neumí MP3

A tak se mi sešlo pár kusů, co ani nepoužiju a pošlu do světa - receiver Pioneer + tape deck (i dvojče), ten Gramec Technics (stále na Aulru nejde pod dva litry), receivery i zesíky Technics, nějaký tuner se taky najde...
Mimochodem - Tesla gramec MC600Q byl loni na Aukru a vylezl skoro na 4 litry! Kromě slušných parametrů je i moooc hezký

Kde je ta doba, kdy jsem snil nad západními katalogy, kde komponenty nebyly pod 300 Marek (á18,-Kčs) a výplaty byly 2500,-....
Ne že by mi ta nedostupnost chyběla, ale byla to doba poctivé hudby!
Nejen pestrostí skladeb ale i přednesem, pokud jsi měl správný hardware

Discovery je životní styl.
Tady ještě pár kousků ze sbírečky tranzistoráků ...

Country boy...