karel píše:No tak to fakt nevím, ale můžu ti půjčit metr, abys ho oměřil

Moderátor: Acon
karel píše:No tak to fakt nevím, ale můžu ti půjčit metr, abys ho oměřil
Nee, kluci. Bez trapnych poznamek- mojich. Ale ten kardan mne zajima.Jarys píše:no vzhledem k tomu, že mi Karel nabízí metr, tak asi jo, jinak bych potřeboval centimetr
No tak to moc nepotěšíJarys píše:Tak bacha na firmu Scorpion Racing. Kardan mi slibovali čtyři týdny a nakonec nebyli schopní dodat.
Zároveň jsem si objednal "Rock and Tree Sliders". No přišly včera. Levý "Rock and Tree Slider" a pravý pouze "Rock Slider" Tedy ochrana prahů jedna s nášlapem a druhá jen skrytá. Prostě naho... a nanic, nepoužitelné... to bude nádhera se s nima teď dohovořit. Pouze poštovné bylo 1500,-
Pořád stejný problém dokola: špatný kardan oddělal redukčku, tak se dala nová a nikdo si bohužel nevšiml, že je kardan špatný. Takže oddělal i redukčku novou a já se ji teď pokouším pomocí Admina dát do kupy. Auto je v servisu co pět tisíc kilometrů a nikdo si problému nevšimne dokud ti to z auta neupadne. Snad si to budu muset začít servisovat sám.Stavros píše:Jarysi, co s tim zase mas? Ja bych to uz nevydrzel a musela by z domu.