Moderátor: Miky_CZ
Ahoj - škodaMIROFF píše:Ahoj.
Mrzí ma to, ale musím moju účasť zrušiť. Ďakujem za pochopenie.
Miro
No čo už . Počasie som objednal perfektne - čo povieťe ? http://www.shmu.sk/sk/?page=1&id=meteo_num_mgramnico píše:Ahoj Patrik,
tiez musim zrusit ucast (tak ma tesilo, ze som bol prvy nahlaseny
Mitfara padla z kona, ma pokazenu ruku, takze som zena v domacnosti teraz ja.
Uzite si pekny vikend!
... nieco mi to pripomina. Uz som podobnu kdesi videl.patrik píše:Mame hotovu aj nalepku na auto
Ono neni moc co inovovat - v jednoduchosti je krasa.DanoDEF píše:... nieco mi to pripomina. Uz som podobnu kdesi videl.patrik píše:Mame hotovu aj nalepku na auto
Ahoj az budes vediet naisto daj vediet -miesta su este volne.Štorky píše:Ahoj Patriku, nepřihlásil bys podmíněně mě, Pavlínu, Bena a stodesítku?
Dík M.
ahoj, chystam sa prist ale momentalne sa kvoli papierom prehlasuje...patrik píše:Pozor Pozor !!!
Poprosim o opetovne nahlasenie poštu učastnikov , nakolko vela ludi čo su nahlaseny nebolo na fore dlhšiu dobu .
Jedna sa hlavne o pripravu večere a naslednu degustaciu. Ty čo potvrdia dostanu smajlika. a beriem ich potvrdenie ako zavezne !!!!!!!!!
Dakujem -- Patrik a spol .
Nie do stredy je to ok.gibson píše:ahoj, chystam sa prist ale momentalne sa kvoli papierom prehlasuje...patrik píše:Pozor Pozor !!!
Poprosim o opetovne nahlasenie poštu učastnikov , nakolko vela ludi čo su nahlaseny nebolo na fore dlhšiu dobu .
Jedna sa hlavne o pripravu večere a naslednu degustaciu. Ty čo potvrdia dostanu smajlika. a beriem ich potvrdenie ako zavezne !!!!!!!!!
Dakujem -- Patrik a spol .
na 99,9% si budem isty ucastou az v stredu ked prebehne prepis, je to neskoro?
dik
diky moc, uz sa na tuto akciu tesim druhy mesiac tak sa hadam sa nic nepokasle...patrik píše:Nie do stredy je to ok.