Expediční stanová střecha LR Discovery 3 Prodáno !!!
Moderátor: stan
Expediční stanová střecha LR Discovery 3 Prodáno !!!
Originální expediční stanová zvedací střecha pro Land Rover Discovery 3, střecha je uřezaná ve sloupcích. Bohužel chybí matrace a deska postele - možno bez problémů nahradit jinou. drobné oděrky laku. Více na tel 608255755, cena k jednání 25.000,-kč
Naposledy upravil(a) ffoutdoor dne 04 čer 2014 18:26, celkem upraveno 1 x.
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
Re: Expediční stanová střecha LR Discovery 3
Ti držim palce, jsme to tu probirali, když byla na bazoši za patnáct.
já myslím, že i za 15 je to hodně. Dát 25tis a řezat do střechy díru ... k čemu je to dobrý?
Pro toho kdo jezdí offroadem nejdál do supermarketu to asi nemá cenu žádnou. Popravdě nečekám že se to prodá v Čechách. Tady to málokdo ocení.
na střechu už nedáš nosič, do stanu lezeš skrz auto, takže ti budou v kufru překážet i tašky z Tesca,... zkus tu popsat ty expediční výhody, možná se najde kupec, co to oceníffoutdoor píše:Pro toho kdo jezdí offroadem nejdál do supermarketu to asi nemá cenu žádnou. Popravdě nečekám že se to prodá v Čechách. Tady to málokdo ocení.

- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
To múže být i výhoda , lozit z auta do stanu.. tedy ne u TESCO , ale na obchúzce...
Topí to z auta, když mrzne ... jako zvedací střecha u Defa...
Topí to z auta, když mrzne ... jako zvedací střecha u Defa...
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu
Discovery 3 ,bez skrabancu
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
pre mna to ma len same vyhody: nizsia hmotnost oproti stanu, bezpecie (nemusim preliezat vonkajskom zo stanu), lepsia aerodynamika, nizsie taziskoxxx píše:na střechu už nedáš nosič, do stanu lezeš skrz auto, takže ti budou v kufru překážet i tašky z Tesca,... zkus tu popsat ty expediční výhody, možná se najde kupec, co to ocení
mat d3 tak to riesim...
visby píše:pre mna to ma len same vyhody: nizsia hmotnost oproti stanu, bezpecie (nemusim preliezat vonkajskom zo stanu), lepsia aerodynamika, nizsie taziskoxxx píše:na střechu už nedáš nosič, do stanu lezeš skrz auto, takže ti budou v kufru překážet i tašky z Tesca,... zkus tu popsat ty expediční výhody, možná se najde kupec, co to ocení
mat d3 tak to riesim...
jo,souhlas s Erikem, že v případě vytápění, to je výhoda, ale zbytek mi přijde, jako komplikace. Nižší hmotnost ano, aerodynamika taky, ale těžiště asi nemá cenu řešit při zvednutém "expedičním" autě. Bezpečnější mi to taky nepřijde,není to plechu

Nemluvím o možnosti zatékání do auta.
... ale každá věc má svého kupce
Prodáno !!!!!
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
Na tomto fóre bolo dobrým zvykom, na rozdiel od offroad fóra a pod, nekaziť predaj zbytočnými pripomienkami. Dokonca je to v pravidlách. Tí čo na expe a dlhé výlety jazdia výhodu tejto strechy chápu. Tí čo nechápu nech sa vyjadrujú v príslušnom vlákne o podobných veciach, ktoré tu je hodne rozsiahlexxx píše:já myslím, že i za 15 je to hodně. Dát 25tis a řezat do střechy díru ... k čemu je to dobrý?
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
nechci s tebou polemizovat, ale můj příspěvek neodporuje ani jednomu z 15 pravidel fóra! Možná byl zbytečný, ale reagoval jsem tím na příspěvek HanyseAcon píše:Na tomto fóre bolo dobrým zvykom, na rozdiel od offroad fóra a pod, nekaziť predaj zbytočnými pripomienkami. Dokonca je to v pravidlách. Tí čo na expe a dlhé výlety jazdia výhodu tejto strechy chápu. Tí čo nechápu nech sa vyjadrujú v príslušnom vlákne o podobných veciach, ktoré tu je hodne rozsiahlexxx píše:já myslím, že i za 15 je to hodně. Dát 25tis a řezat do střechy díru ... k čemu je to dobrý?
přeji ti hezký den

- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
Re: Expediční stanová střecha LR Discovery 3 Prodáno !!!
V podstatě sem jako první začal rejt já.
Ani jsem nepsal, že to je na prd nebo drahé. V podstatě přeju každýmu ať prodá, jak chce, a každýmu ať koupí, jak chce. Já věřim, že při obchodu můžou bejt spokojený obě strany a ani nemám žádný problém s tím, že devadesát procent naší populace se živí tim, že levněji koupí a dráze prodá - obchod se tomu říká.
Jen jsem chtěl upozornit, že už k tomu nějaké ohlasy byly (v inzerátech mimo forum myslim) a že naše forum má i určitou latentní ale velmi hlubokou a širokou paměť.
Ona ta paměť a užší sortiment (značka LR) je to, co nás chrání. Doufejme, že díky tomu, si tady navzájem nebudeme překupovat navzájem kradené věci apod.
A upřímně, když se tu objeví někdo mně neznámý s prodejem kusu auta, tak prostě dám najevo, že mám otevřené oči, je to signál - ano. Možná né vstřícný, ale ani nepřátelský.
Snažim se držet relativně při zdi: třeba jsem doteď vůbec nekomentoval, že: "drobné oděrky laku" znamenaj zbombardovanou střechu. Budeme tak korektní, že si necháme lhát do očí? Resp. tím, že budeme mlčet, tak budeme schvalovat inzerát, tak jak je a necháme někoho jiného, ať se napálí (to nemyslim teď u této střechy, ale obecně???). Tady to asi nevyřešíme, ale v hlavě mi to vrtá...
Ani jsem nepsal, že to je na prd nebo drahé. V podstatě přeju každýmu ať prodá, jak chce, a každýmu ať koupí, jak chce. Já věřim, že při obchodu můžou bejt spokojený obě strany a ani nemám žádný problém s tím, že devadesát procent naší populace se živí tim, že levněji koupí a dráze prodá - obchod se tomu říká.
Jen jsem chtěl upozornit, že už k tomu nějaké ohlasy byly (v inzerátech mimo forum myslim) a že naše forum má i určitou latentní ale velmi hlubokou a širokou paměť.
Ona ta paměť a užší sortiment (značka LR) je to, co nás chrání. Doufejme, že díky tomu, si tady navzájem nebudeme překupovat navzájem kradené věci apod.
A upřímně, když se tu objeví někdo mně neznámý s prodejem kusu auta, tak prostě dám najevo, že mám otevřené oči, je to signál - ano. Možná né vstřícný, ale ani nepřátelský.
Snažim se držet relativně při zdi: třeba jsem doteď vůbec nekomentoval, že: "drobné oděrky laku" znamenaj zbombardovanou střechu. Budeme tak korektní, že si necháme lhát do očí? Resp. tím, že budeme mlčet, tak budeme schvalovat inzerát, tak jak je a necháme někoho jiného, ať se napálí (to nemyslim teď u této střechy, ale obecně???). Tady to asi nevyřešíme, ale v hlavě mi to vrtá...