Reference pro servis CARTec

Moderátor: stan

Zamčeno
Zpráva
Autor
Kamil Štefan
tel.: 704342778
auto: freelander 2

Reference pro servis CARTec

#1 Příspěvek od Kamil Štefan » 19 čer 2014 21:18

Vážení členové fora, majitelé vozů Land Rover,

chtěl bych Vás upozornit na kvalitu prodejny a servisu CARTec v Brně Komárově. Po svém návratu z Anglie kde jsem navštěvoval servis Land Rover od roku 2011 jsem hledal servis v České republice na který bych se mohl spolehnout. Nejbližší byl CARTec Brno kde jsem dal vůz na zkušební garanční prohlídku v roce 2013. Asi týden po prohlídce jsem zjistil že z motoru teče olej mezi blokem klikovky a automatickou převodovkou. Je možné že by tento únik oleje technikově pozornosti zůstal ukryt? Po roce se stal únik oleje neúnosný tak jsem dal vůz do servisu na výměnu GUFERO kolem klikovky / finančně náročná operace/. Vůz mě předali po dvou dnech, upozornily mě na ojeté bvrzdové destičky a předali auto. Po rozjezdu se začala z levého kola ozývat skřípavý plechový zvuk. Ztratil jsem důvěru k danému servisu a dal jsem vůz opravit jinému nezávislému servisu kde nalezli brzdové destičky zhruba v polovině opotřebení avšak vážně deformovaný plechový kryt brzdového kotouče který se třel o samotný kotouč /výsledek nešetného zacházení technika/. Vůz jsem nechal opravit a problém jsem oznámil servisu CARTec který se ani neomluvil.
Rada pro Vás -pokud budete hledat servis pro svoje auto pečlivě zvažte reference z daného objektu.

S pozdravem K.Š.

Zamčeno