Tak to má býtLuboš M. píše: ....a Dobrá parta :-DD

Moderátor: Miky_CZ
Tak to má býtLuboš M. píše: ....a Dobrá parta :-DD
tak ukaz franto ty, taky se tady vsem pochlub jak jsi si to o ten samej dub opravil.....Franta D1 píše:Stačilo pár silnejchKusto píše:Zastavíme se podívat v sobotu dopoledne, bohužel čas víc nedovolí už tak budu s károu vatya byla kára zase na kolech
Ten Magor z Litvínova si říká Tatarlandy heaven Mára píše:eliot u meho anglanakuci super akce velka dekovacka poradatelum Ales, Jakub, Janca a spousta dalsi fakt povedena akce super lidi proste megozni rock n roll
a co pristi rok??? jedůůůůů ale uz nezavodim
(teda ta prace na classikovi neni moje ale velmi dobreho kamarada skoro bratra) kdyz chces neco ..... tak to puc
![]()
a taky velka dekovacka kolegovi z Litvinova Def 110 myslim ze rikal Magor, ten nam zajisti vetsinu dilu a taky kluci z LANDY HEAVEN!!!
A jak se to stalo? zadny alkoholovi demon pri soutezi se nepije a je to zakazano kvuli bezpecnosti, ale byla to kolej a velka rychlost a moc blizko dub. Kdyby nebyla pusa z dubem tak by jsme te alesu dali![]()
PS: uz vim proc se tam dava bezpecnostni naraznik ze 4 plechu![]()
PS2: A díky za cenu utechy konusy se budou hodit obe pruziny ze zadu jsou opet venku.
SUPER AKCE SE SUPER LIDMA!!!!!!!!
tak ukaz franto ty, taky se tady vsem pochlub jak jsi si to o ten samej dub opravil.....[/quote]brudr píše:Stačilo pár silnejcha byla kára zase na kolech
Luboš M. píše:Ten Magor z Litvínova si říká Tatarlandy heaven Mára píše:eliot u meho anglanakuci super akce velka dekovacka poradatelum Ales, Jakub, Janca a spousta dalsi fakt povedena akce super lidi proste megozni rock n roll
a co pristi rok??? jedůůůůů ale uz nezavodim
(teda ta prace na classikovi neni moje ale velmi dobreho kamarada skoro bratra) kdyz chces neco ..... tak to puc
![]()
a taky velka dekovacka kolegovi z Litvinova Def 110 myslim ze rikal Magor, ten nam zajisti vetsinu dilu a taky kluci z LANDY HEAVEN!!!
A jak se to stalo? zadny alkoholovi demon pri soutezi se nepije a je to zakazano kvuli bezpecnosti, ale byla to kolej a velka rychlost a moc blizko dub. Kdyby nebyla pusa z dubem tak by jsme te alesu dali![]()
PS: uz vim proc se tam dava bezpecnostni naraznik ze 4 plechu![]()
PS2: A díky za cenu utechy konusy se budou hodit obe pruziny ze zadu jsou opet venku.
SUPER AKCE SE SUPER LIDMA!!!!!!!!![]()
![]()
....no a je to vlastně magor
![]()
![]()
Kdepak, tam mi pšenka nepokvete, mám v Plzni špatnou pověstkrtek007 píše:a hele ho ... už tuší kšeft:))
No nazdar. Škoda že jsem nemohl přijet, snad příští rok.. (teda ne kvůli tomu že bych chtěl pak něco nosit do lakovnyFranta D1 píše:Haubna a blatník už jsou v lakovně.
Hele Pepo a máš udělanej piloťák, že si tak lítáš
Josef jak dopadla ta reklamace tlumičů, cos tam dával chvilku před skokem.