Druhé auto v rodině /pro manželku/
Moderátor: Miky_CZ
Re: Druhé auto v rodině /pro manželku/
Kamarád tohodle forda měl jednou jsem ho i řídil,svezení se mi líbilo.Bylo to nové auto takže se ani nic nesypalo.Jediné co o autě vím je jeho bezpečnost a o to tady jde,když je to auto pro ženu.Trošku mu to uklouzlo na ledě vylít mimo silnici a trefil betonový mostík tak v 70km,šlo to na spodek auta to pak na bok.Auto odepsal jeli v něm dva vytáhli je bez zranění.Řešil jsem stejný problém uvažoval jsem Fabii nebo Octávku v 1,9D.Když jsem,ale viděl jak se jí líbí jezdit Discoverou bylo jasno.
- fugín
- tel.: 777001161
- auto: ex free 1,8/Disco2
Free jsem měl (teda ještě pár dní mít budu) koupil jsem D2 a doufal že žena bude jezdit ve Free. Ale nechce,tak jsem ji koupil mrňavou Hondu a Free poputuje co nevidět k novému páníčkovi. Už teď mě to bolí.discover píše:Nějak to usnulo, zatím koukáme po Oplu Mokka a teď přítelkyně manželky ji táhne k Suzuki 4x4 Cross. Co třeba Freelander nemáte doma k Disco nikdo?![]()
![]()

EX: Freelander 1 1,8 benz. 2002
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
- pato4077
- tel.: 421902434327
- auto: Freelander 1.8
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam freelander a taliana mareu je v hociakom stave ale jazdi stale a hlavne je to velke auto na pracu .

Predaj použitých dielov na Freelander
-
- auto: LR D4
- Kontaktovat uživatele:
Teď přišel na přetřas freelander, jaký a s jakým motorem, poraďte. 

-
- auto: LR D4
- Kontaktovat uživatele:
Tak to nakonec vyhrál Ford Kuga 4x4, nafta a automat, auto jak bonbonek, pro ženy jak dělané. Děkuji všem za příspěvky.