freelander 1 1999 elektroschema
Moderátor: Safraporte
freelander 1 1999 elektroschema
Zdravím všetkých . Potreboval by som poradit ohľadom elektriky .Bol som na diagnostike a zistili mi chybu senzora polohy klukoveho hriadela . Požičal som si od kamaráta a stale ta ista chyba. Štartuje v pohode ,otáčky nekolišu ale pri zvyšeni otačok sa po cca 10sec. rozsvieti motorova chyba a poklesne vykon. Konektor na senzore je v poriadku . Dva kable som zistil kam idu ale treti čierny som našiel signal na troch miestach v zasuvke do RJ. Vedel by niekto poradit ohladom el. alebo či to nemože byt este ina zrada. Vopred ďakujem za rady.
Re: freelander 1 1999 elektroschema
Mohl by být někde prodřenej svazek, na ulozto.cz najdi RAVE, stáhni to , najdeš tam podle mě vše potřebné nejen o elektrice, ale i veškeré další servisní operace
No road? No problem...
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
A nebude ten černej stínění a tedy zem? To by odpovídalo tomu, že je na více pinech i černé barvě.
Jinak RAVE originál LR servisní příručka, má jedinou nevýhodu - je anglicky.
Jinak RAVE originál LR servisní příručka, má jedinou nevýhodu - je anglicky.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
hladal som na uložto.cz aj sk a stiahol som iba nejake tri albumy techna. Ale nevadi cez vykend sa do toho pustim a odblankujem ich cele . Inak ten cierny bol nadpajany a nezaizolovany , len som nevedel či od vyroby alebo niekto to predo mnou uz opravoval .Ten kabel bol dlhši od ostatnych dvoch asi o cca 10cm
Dakujem za link velmi vela uzitočnych veci ktore sa zidu časom.To čo som hladal som tam sice nenašiel ale aj tak ďakujem . Ak yistim chybu dám vediet možno sa to niekomu ešte zide