Určite zajtra fotím a posielam,skôr sa mi to nedalo....Mene píše:@Bandit: pripominam se s tim cubby boxem a stredovym panelem (zda je mozna fotka), diky
Sent from my iPhone using Tapatalk

Moderátor: stan
Určite zajtra fotím a posielam,skôr sa mi to nedalo....Mene píše:@Bandit: pripominam se s tim cubby boxem a stredovym panelem (zda je mozna fotka), diky
Sent from my iPhone using Tapatalk
Přijedu - jsme domluvenýbandit píše:Tak všetkým čo majú záujem o ND som od 14.4 do 20.4 na mieste kde je auto a z radosťou vás očakávam
Keď tak ma kontaktujte na tel:608739589 nemám tam možnosť netu.bandit píše:Tak všetkým čo majú záujem o ND som od 14.4 do 20.4 na mieste kde je auto a z radosťou vás očakávam
bandit píše:Tak za 14dni budem meniť manuálnu prevodovku zo svojho nového classica za automat, tak bude na predaj.Je to 5kvalt vo veľmi dobrom stave možno vyskúšať na aute Auto je z roku 92 ma najazdené 140000km , radi krásne nič nehuci... Cenu by som videl na 5.000.-kc
Co potrebuješ - nech to viacej nezasieram tak SZ!pavouk píše:Zdarec
Co za diferáky ,klouby a vůbec díly náprav které ještě máš ?
Mam posledný kus , no rad si ju odložím , bo nikdy nevieš co bude a classicou je čím ďalej menej...will.26 píše:máš ještě kapotu? pokud jo mužeš ji nafotit?