Více info 777 314 741 nebo SZ.
Moderátor: stan
Pokusím se to nějak pořešit...tohle jsou fotky které jsem měl Já.vladaz píše:ahoj, máš nějaký fotky vnitřku?
Po zaslepení klapek jsem nepocítil žadnou změnu v chování vozu....jelo to pořád stejně. Klapky jsem zaslepoval i na jiných BMW a nikdo si na nic neztěžoval a auta pořád jezdí. Chtěl to udělat známej na X6, ale tam už to nejde nebo jde, ale bude svítit kontrolka motoru a myslím, že i padat do nouzáku....ted shání motor protože mu upadla klapkaTrewor - ségra píše:Má to zlepšovat turbulence vzduchu aby se směs ve válci líp promíchala a tím pak líp a hlavně stejnoměrněji prohořela. Má to zlepšovat krouťák odspoda. Bohužel se ale u nich stává, že se zbortí(nebo si to tak aspoň pamatuju) a pak cestujou do válce. Navrch se na tom chytá bordel z EGRu a pak to omezuje průchod vzduchu.
Mechanicky je to škrtící klapka jako v karbci.
Takže je to o kurvítko míň za cenu ztráty krouťáku co si nejsem jistej, že je vůbec znatelná, kór u automatu ale to ti spíš napíše Milunak nebo někdo kdo zná
Na fotky interiéru čekám.....budu urgovat majitele at mi je pošle.Křemílek píše:Možná bych ho koupil pro tatu nebylo by foto interieru?
Ahoj, jak jsi dopadnul?Křemílek píše:Možná bych ho koupil pro tatu nebylo by foto interieru?