Porsche Cayenne GTS 4.8 V8, 2008

Moderátor: stan

Zamčeno
Zpráva
Autor
my-key
auto: 2008 LR DEF Td4
Kontaktovat uživatele:

Porsche Cayenne GTS 4.8 V8, 2008

#1 Příspěvek od my-key » 05 srp 2014 10:19

Ja vím, ze je to koncernovy výrobek, ale snad mi za to hlavu neutrhnete :-D

Prodávám své Porsche Cayenne GTS, rv 2008, aktuálne najeto ca 120.000 Km

Auto jsem koupil loni od prvního majitele (přímo od nej, zádný bazar), ktery na něm najel pouhých 48.000 km .. První majitel provedl první servis auta přímo v Porsche Praha a dalsi úkony mu na něm prováděl jeho mechanik, ktery mu upravuje sportovní vozy (živí se tim, tak to asi umí :-D). Mnou (resp. mým mechanikem (diky Discovery1 ;-)) byl jiz za ten rok třikrát měněny olej a filtry, jednou delány brzdy, nova sada je jiz zakoupena a bude bud dána k autu jako bonus nebo bude výměna provedena jeste námi, podle toho jak rychle se auto prodá :-)

Auto je v top stavu, potrebuju, abych se na svá auta mohl spolehnout a tak je opecovavane a servis např zmíněného oleje probíhal častěji než doporučuje výrobce, proste potřebuji, aby auto sloužilo mne ne ja jemu :-)

Takze jak vyplývá z výše uvedeného - auto nema vedenou servisku - ceny v Porsche jsou opravdu prehnane a pokud nejde o nic zasadnejsiho, než základní servisní úkony, nevidím důvod, proč někoho dotovat :-) můžete se mnou nesouhlasit, ale na výměně filtrů, oleje a kontrole klimy apod. nevidím nic, co by opravnovalo fakturaci ve výši 30 - 50 tis :-) na druhou stranu vozidlo je servisovane, pravidelně myté, cistene a byla mu dana veškerá pece, kterou potřebuje ... Jen pro úplnost, za tu dobu, co jej mam, dostává pouze 100 oktanovy benzin a nic jiného :-)

Samozrejme nejeto v terénu a nehavarovano.

Cena: moje představa je tak 749.000,- (rozumné dohodě se samozrejme nebráním)

A důvod prodeje? Porsche je můj splněny sen, ale koupil jsem si P38 a chytl me svět LR a chci defa :-D takze výměna samozrejme možná :-)
Přílohy
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
Land Rover Range Rover P38, 2.5 DSE, 2000
Nissan X-Trail, 2.0 dCi, 2008
ex Land Rover Defender 110, 2.4 tdci, 2008
ex Porsche Cayenne GTS, 2008

Sháním
Land Rover Range Rover Classic (v původním stavu do rv ca. 1982)
Land Rover Serie I

ssang
tel.: 733149044
auto: jen vzpomínky na LR

Re: Porsche Cayenne GTS 4.8 V8, 2008

#2 Příspěvek od ssang » 05 srp 2014 23:19

Nejen, že dobře vypadá :cool , ale má i fakt dost dobrej zvuk :clap .
Skutečně známou osobností se stáváme, když Word přestane naše příjmení podtrhávat červeně.
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;

my-key
auto: 2008 LR DEF Td4
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od my-key » 06 srp 2014 13:50

Jardo, to máš pravdu ;-) a neni nad to, když na Tebe někdo nevěřícně kouká a Ty jen proslapnes plyn :-D je to taková hračka pro chlapy .. ale službu mi udělal, sen jsem si splnil a rad nyní splním sen někomu jinému :-) ja jdu do defa a prozatím to vypadá na G4 :-D

ale pokud někdo ma i L322 nějaký novější rok, tak se taky můžeme pobavit o výměně ;-)

Hezky den do Prahy :-)
Land Rover Range Rover P38, 2.5 DSE, 2000
Nissan X-Trail, 2.0 dCi, 2008
ex Land Rover Defender 110, 2.4 tdci, 2008
ex Porsche Cayenne GTS, 2008

Sháním
Land Rover Range Rover Classic (v původním stavu do rv ca. 1982)
Land Rover Serie I

ssang
tel.: 733149044
auto: jen vzpomínky na LR

#4 Příspěvek od ssang » 06 srp 2014 15:09

my-key píše:Jardo, to máš pravdu ;-) a neni nad to, když na Tebe někdo nevěřícně kouká a Ty jen proslapnes plyn :-D je to taková hračka pro chlapy .. ale službu mi udělal, sen jsem si splnil a rad nyní splním sen někomu jinému :-) ja jdu do defa a prozatím to vypadá na G4 :-D

ale pokud někdo ma i L322 nějaký novější rok, tak se taky můžeme pobavit o výměně ;-)

Hezky den do Prahy :-)
Díky a držím palce, aby jsi sehnal ten správný stroj a ten Tvůj současný skončí u někoho kdo si ho užije a ocení ho :Pohoda: .
Skutečně známou osobností se stáváme, když Word přestane naše příjmení podtrhávat červeně.
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;

Zamčeno