central domakal
Moderátor: Safraporte
central domakal
ahoj poradí mi někdo mám 1.8 98r.v a přestalo mi fungovat na dálku otvírání u řidiče, jinak vše normálně funguje.Dveře u řidiče otevřu klíčkem při zamikání vše funguje chci otevřít a nic neměl jste někdo podobný problém?
- radek-free
- vladob8
- tel.: +421905582959
- auto: D2 Td5
Ja som mal ten isty problem na pravej strane. Problem bol v tom ze od vyroby bol motorcek naplneny hustou vazelinou a ta sa po case zmenila na cierny vodivy maglajz a skratla lamely, vycistil som vsetko dokladne a motor funguje ako ma.
Este na okraj, dost narocne sa to rozobera a samotny motorcek treba rozobrat tiez. Su tam dva motorky jeden otvara a druhy zatvara, ten na zatvaranie bol bez vazeliny a cisty ako novy.
Este na okraj, dost narocne sa to rozobera a samotny motorcek treba rozobrat tiez. Su tam dva motorky jeden otvara a druhy zatvara, ten na zatvaranie bol bez vazeliny a cisty ako novy.
Zdravim Vlado.
Discovery II Td5, r.2000, manual, SLS, ACE, 2" lift, winch, At2 265/75R16
Sharan 2011 2,0TDi 4motion
Discovery II Td5, r.2000, manual, SLS, ACE, 2" lift, winch, At2 265/75R16
Sharan 2011 2,0TDi 4motion
Re: central domakal
vam se to povedlo rozebrat ?? prave to resim na diskotece, myslim ze zamek bude podobny.
je tam tusim nejaky sroubek a plastove hacky ty jsem odlamal(nechte) ale porad to bylo nerozebiratelne uprostred toho plastu mam takovy "nyt" a vypada to jako by to bylo nerozebiratelne. jsou na koleckach pohonu nejake kontakty ?? nebo to jede na tvrdo na doryzy ?
diky
je tam tusim nejaky sroubek a plastove hacky ty jsem odlamal(nechte) ale porad to bylo nerozebiratelne uprostred toho plastu mam takovy "nyt" a vypada to jako by to bylo nerozebiratelne. jsou na koleckach pohonu nejake kontakty ?? nebo to jede na tvrdo na doryzy ?
diky
- Přílohy
-
- dorlock_.jpg (58.62 KiB) Zobrazeno 5574 x
-
- dorlock.jpg (42.77 KiB) Zobrazeno 5572 x
DII TD5 novy gzycht; manual
-----------------------------
..radost zacina tam, kde jini konci..
-----------------------------
..radost zacina tam, kde jini konci..
mam presne to iste mam free 2.0DI ,99, a u sofera mi nejde zamek a ani na strane spolujazdca v zadnych.prosim vas nevite kde bych zahnal za nejaky rozumny peniz
druhe?
dik a nevim ci sa mam pustat do opravy nakonec zamek rozeberem odtrham najprv cupliky na tapaciry a nakonec to nebude fungovat a budem sa stym srat cely den 

Mam vsechny krome ridice, starsi 

a cena ?
Vzhledem k tomu,že dá neskutečnou práci zámek rozebrat a padle skušeností to dělá vazelina a nečistoty,nešlo by to hodit na chvíli do benzinu a propláchnout bez rozborky?Skoušel to někdo?
- XXXJenda.xxx
- tel.: 723310895
- auto: Freelander Td4 2000
Celý zámek bych určitě nikam neházel. Když si toto http://www.landroverforum.cz/forum/view ... f=7&t=6687 projdeš, tak tam najdeš fotku (má první) kde přesně ta vazelína a nečistoty zlobí. Tenkrát jsme zpravoval oba dva. U řidiče stačilo vyčistit, u spolujezdce jsem musel vyměnit motůrek. Sehnal jsem běžný, z kteréhokoliv centrálu, použil původní šnekovici a hlavně přehodil polaritu!!! Těm klukům Anglickým chodí na ostrovech i proud obráceně. 

Dá se to vymýt bez rozebrání?