Stěrače DI
Moderátor: Miky_CZ
Stěrače DI
tel:604422529
p.bocek@email.cz
p.bocek@email.cz
Re: Stěrače DI
Vidím že to taky nemáš lehke 
To se mi kdysi stalo v zimě - vezl jsem kámoše a prý mi to jde pomalu. Říkám - je to ztuhlé.
No a pak se zastavily v půlce a fertig.
Předchozí majitel dobře promazal jeden stěrač, ten bližší, na druhý nedosáhl a tak se ramínko zadřelo.
Nešlo s tím pohnout ani rukou - bacha na spálení motoru!
Měl jsem problém to povolit ve svěráku!
No a pak se zastavily v půlce a fertig.
Předchozí majitel dobře promazal jeden stěrač, ten bližší, na druhý nedosáhl a tak se ramínko zadřelo.
Nešlo s tím pohnout ani rukou - bacha na spálení motoru!
Měl jsem problém to povolit ve svěráku!
Discovery je životní styl.
LR za to nemůže - to je chyba obsluhy a údržby
Mechanismus je celkem jednoduchý - vždy to opíše celý kruh a vypne (při cyklování).
A ramínka stěračů jsem kupoval normálně v Tescu, pár za sedmdesát peněz (ty části s gumou, samozřejmě, ne celá ramínka)- v tomto není na LR nic tragického
Mechanismus je celkem jednoduchý - vždy to opíše celý kruh a vypne (při cyklování).
A ramínka stěračů jsem kupoval normálně v Tescu, pár za sedmdesát peněz (ty části s gumou, samozřejmě, ne celá ramínka)- v tomto není na LR nic tragického
Discovery je životní styl.
A pak si dej bacha až je budeš dávat zpět. Já je nasadil tak šikovně že jsem je pak při prvním dešti zapl a potvory jely pod kapotu 
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Většinou jen zarezne hřídelka stěrače a chce to komplet rozebrat, promazat a rozchodit.
Jestli to už zasmrdělo, tak se mohl spálit motorek
Jestli to už zasmrdělo, tak se mohl spálit motorek
Land Rover 4x4 SERVIS, PRODEJ DÍLŮ LAND ROVER, DIAGNOSTIKA, OPRAVY A ÚPRAVY LAND ROVER, RENOVACE VETERÁNŮ
Tel: 731913431
Tel: 731913431