Osobne tady neznam nikoho, ale nez jsem RR koupil, prave OC mi poskytnul nekolik dobrych rad. Jiste, jeho odkazy na anglicke stranky (i kdyz jsem se nekolikrat vyjadril, ze umim leda tak rusky) me iritovali, ale beru to tak, ze v tomto pripade jeho ochota pomoct konci, a ze nema prazadnou chut mi prekladat do cestiny neco, co je jiz v anglictine napsane. A napriklad radu, ze "nafta patri do kamen", jsem si vzal k srdci a nelituju toho (teda nekdy na benzince jo

Obecne mi toto forum dalo hodne, tolik postrehu a napadu a rad bych v zadnem manualu (nedej boze v servisu) nenasel. Jsou tu i ucastnici (eliot, RB), od kterych jsem si koupil dily, vzdy prisly na cas, v poradku, radne jsem za ne zaplatil a byl jsem spokojeny, ze je mam. Druhou strankou veci je, co mi s tema dilama udelali v servisu. Napriklad zhorenou air suspension (nebo jak se to pise), mi v Bratislave (oficialni servis primo u dovozce LR do SR) namontovali, zhorela i ta a vinik nikde. Do dneska nafunguje.
Takze si myslim, ze delat tady zlou krev nema cenu, naopak je treba si vazit toho, ze nekdo ve svem volnem case toto forum cte a je ochotny poradit.
Trochu od tematu: dneska jsem asi zmeskal velkou akci, pracovni povinosti me zavali do L.Mikulase a po ceste jsme narazily na kolonu aut (totalne zabahnenych, asi jeli ze srazu). Tolik krasnejch Diskosek, Defiku, Rendziku, Krujzeru, Padzerek a nevim jeste jake haveti jsem pohromade uz dlouho nevidel.