Dále potřebuju na HPP hlavního účetního - ekonoma. Klidně holku, která se vrací po mateřské do práce, každopádně se zkušenostmi a znalostí platných právních norem a předpisů. Kdybyste o někom věděli, dejte vědět..
Tomáš
Moderátor: Miky_CZ
Ahoj, pošli více info na mail : juric@monin.cz . Pár známých z branže ještě mám. Já sám nemohu, i kdybych možná asi chtělBebop píše:Přátelé, kamarádi.. rozjíždí se mi nový business a potřebuji k sobě do týmu šikovného produkčního, kreativního, s velkou invencí, který by měl chuť se podílet na znovu obnovení a rozjezdu velkého kulturně společenského areálu v centru Prahy. Potřebujeme člověka, který se orientuje v kultuře, kulturních akcích, má nápady na programovou náplň veřejných prostor, má rád výzvy a nebojí se pustit do složité práce s mnohými neznámými.. Pokud byste o někom věděli, nebo se na podobnou práci cítíte, dejte mi vědět, poslal bych vám podrobnosti do SZ. Předem upozorňuju, že to bude hodně náročný a bude na nás velký tlak, abychom něco předvedli.. Ale bude to stát za to
Tomáš